Vacature NEW Business developer

Wat zoeken wij in een New Business Developer?

Bij jou gaat het net als bij ons echt om het creëren van nieuwe klantrelaties. Jouw drive is om dit te realiseren op de meest effectieve en efficiënte manier voor alle soorten klanten die wij hebben van fabrikanten tot groothandels tot de eindgebruikers van de producten. Wij zijn als bedrijf dus aanwezig in de gehele voedselketen! Verder verwachten wij iemand met een proactieve en slagvaardige houding om elke dag het beste eruit te halen. De drijfveren ‘competitief’ en ‘creativiteit’ staan bij jou altijd aan. Je houdt dus wel van hard werken in een dynamisch team en vraagt liever om vergiffenis dan toestemming.

JIJ IN EEN NOTENDOP !

  • Ons motto: ‘hire for attitude and train for skills’
  • (net) Afgeronde commerciële HBO-opleiding
  • Affiniteit met de wereld van foodservice een pré,
  • Ervaring met marketing, sales en communicatie is ook een pré.

WAAROM werken bij PS IN FOODSERVICE?

Bij PS in foodservice verzamelen, verrijken en verspreiden we productinformatie in de foodservicebranche. Met ruim 300.000 producten hebben wij de grootste productinformatie databank van Nederland en België. De informatie is afkomstig van ruim 1.000 producenten en bereikt via onze database de groothandels (food en non-food) en eindgebruiker (horeca, zorg, catering, leisure). Deze database is ontstaan met het idee om productinformatie voor iedereen makkelijk toegankelijk en bereikbaar te maken. Verder zijn wij bij PS steeds bezig met ons zelf te verbeteren en onze klanten te ondersteunen met aanvullende diensten en onze kennis.

Als wij ergens in geloven, dan is het wel werken vanuit een hecht team. Alleen ga je sneller maar SAMEN kom je verder, wat diep is verankerd in onze cultuur.

 

We koesteren dat wij met ongeveer 15 collega’s een klein bedrijf zijn, met korte lijnen, zonder overbodige regels en hiërarchie maar vol van lol en gezelligheid.  Daarbij kun je de volgende punten ook verwachten.

  • Flexibele werktijden
  • Mix tussen kantoor en thuiswerken
  • Laptop en telefoon
  • Salaris € 2.200 – € 3.100 bruto per maand op basis van full-time

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar Louise Van Es-Bol, louise@psinfoodservice.com. Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust per mail of bel Louise op 06 13 78 20 98.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interessante vacature?

Is dit een interessante vacature voor jou?
Stuur dan jouw CV + motivatiebrief (of andere vorm) naar
Louise van Es-Bol:
Louise@PSinfoodservice.com.

Heb je vragen over deze functie?
Mail Louise of bel naar 06 1378 2098.

Bedrijfscultuur PS in foodservice

Wij zijn een informeel bedrijf dat regelmatig leuke uitjes onderneemt! Tijdens afgelopen jaar met corona bleven we actief in het vinden van leuke activiteiten.

Naast informeel kenmerkt de bedrijfscultuur zich als open en direct. We werken verder onder de principes van SAMEN (Slim, Aandachtig, Meten, Enthousiast en Nieuwsgierig).
Samen staan we sterk en bereiken we meer!