Vacature NEW Business developer

Sales

Dit doen wij

Bij PS in foodservice verzamelen, verrijken en verspreiden we productinformatie in de foodservicebranche. Met ruim 300.000 producten hebben wij de grootste productinformatie databank van Nederland en België. De informatie is afkomstig van ruim 1.000 producenten en bereikt via onze database de groothandels (food en non-food) en eindgebruiker (horeca, zorg, catering, leisure).

Wie gerichte informatie zoekt over allergenen, voedingswaarden, keur- en kenmerken en herkomst tot en met packshots, recepten en land van herkomst kan bij ons terecht! Ook speelt PS een rol om bij te dragen aan de verduurzaming van onze branche.

Bij PS in foodservice hebben we per direct plek voor een:

New Business Developer (32-40 uur)

 

Wat doe je als Business Developer?

Bij jou gaat het net als bij ons echt om het echt vinden, binden en boeien van nieuwe klantrelaties. Jouw drive is om dit te realiseren op de meest effectieve en efficiënte manier voor zowel fabrikanten, groothandels en eindgebruikers. Dat betekend dus elke dag met je collega’s proactief aan de slag en daarbij maakt het niet uit of dit geautomatiseerd of persoonlijk is. Je gaat aan op aantoonbaar resultaat en succes. De drijfveren ‘competitief’ en ‘creativiteit’ staan bij jou altijd aan. Je houdt dus wel van wat tempo en vraagt liever om vergiffenis dan toestemming.

 

Wat verwachten we van jou als persoon?

Je bent enthousiast, je weet duurzame relaties met klanten aan te gaan en te versterken. Jij kunt de toegevoegde waarde van PS in foodservice overbrengen. Je houdt ervan veel dingen tegelijk te doen, zelfstandig te werken, en ook in teamverband. Je luistert goed, vraagt door en bent efficiënt en oplossingsgericht. Je werkt graag in een klein team, met een breed takenpakket.

 

Jij in een notendop

  • ‘hire for attitude and train for skills’
  • (net) Afgeronde commerciële Hbo-opleiding
  • Je luistert, vraagt, pakt aan, adviseert & activeert
  • Affiniteit met de wereld van foodservice een pré
  • Ervaring met marketing en communicatie is ook een pré

 

Waarom werken bij PS in foodservice

Als wij ergens in geloven, dan is het wel werken vanuit een hecht team. Alleen ga je sneller maar SAMEN kom je verder, wat diep is verankerd in onze cultuur.

We koesteren dat wij met ongeveer 15 collega’s een klein bedrijf zijn, met korte lijnen, zonder overbodige regels en hiërarchie maar vol van lol en gezelligheid.  Daarbij kun je de volgende punten ook verwachten.

  • Flexibele werktijden
  • Mix tussen kantoor en thuiswerken
  • Laptop, telefoon
  • marktconform salaris

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar Louise Van Es-Bol, louise@psinfoodservice.com. Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust per mail of bel Louise op 06 13 78 20 98.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interessante vacature?

Is dit een interessante vacature voor jou?
Stuur dan jouw CV + motivatiebrief (of andere vorm) naar
Louise van Es-Bol:
Louise@PSinfoodservice.com.

Heb je vragen over deze functie?
Mail Louise of bel naar 06 1378 2098.

Bedrijfscultuur PS in foodservice

Wij zijn een informeel bedrijf dat regelmatig leuke uitjes onderneemt! Tijdens afgelopen jaar met corona bleven we actief in het vinden van leuke activiteiten.

Naast informeel kenmerkt de bedrijfscultuur zich als open en direct. We werken verder onder de principes van SAMEN (Slim, Aandachtig, Meten, Enthousiast en Nieuwsgierig).
Samen staan we sterk en bereiken we meer!