Vacature ICT .NET WEB developer

Heb jij werkervaring als web developer in een .NET omgeving? Houd jij ervan om met collega’s de front- en backend verder uit te bouwen, te sparren, en je kennis slim toe te passen intern en extern? Ja, dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit doen wij

PS in foodservice is een grote database, waarmee we productinformatie beheren en verspreiden in de foodservicebranche. Met ruim 300.000 producten hebben wij de grootste productinformatie databank van Nederland en België. De informatie is afkomstig van ruim 1.000 producenten en bereikt via onze database de groothandels (food en non-food) en afnemers (horeca, catering en ziekenhuizen). Onze database is gekoppeld aan veel klanten middels de webapi.

Wie gerichte informatie zoekt over allergenen, voedingswaarden, keurmerken en herkomst tot en met packshots, recepten en land van herkomst kan bij ons terecht.

Wij zijn constant bezig met innoveren en voldoen aan de klantvraag.

Bij PS in foodservice hebben we per direct plek voor een:

.NET WEB developer (32-40 uur)

Wat doe je als developer?

Als onderdeel van een klein, betrokken ICT team ben je continu bezig met het meedenken en ontwikkelen van PS in foodservice. Je vertaalt ideeën naar technische en duurzame oplossingen. Dit doe je in al onze producten zoals o.a. het Foodbook, de portal, de webapi en invoerapplicatie. Een proactieve houding is essentieel.

 

Wat verwachten we van jou als persoon?

Je bent gestructureerd, meedenkend, flexibel en zelfstandig. Jij kunt de klantvraag vertalen naar een IT oplossing. Je houdt van samenwerken. Je luistert goed, vraagt door en bent efficiënt. Je werkt graag in een klein team, met een breed takenpakket.

 

Jij in een notendop

 • HBO-opleiding (ICT of andere relevante opleiding)
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Ruime ervaring met ASP.NET MVC (C# & Razor), CSS/Bootstrap, Javascript, Jquery (kennis van Kendo is een pré)
 • Je hoort wat er tussen de regels door wordt gezegd en gevraagd
 • Je werkt secuur, efficiënt en gestructureerd
 • Je bent initiatiefrijk en meedenkend
 • Je bent in staat zelfstandig projecten te draaien

 

Waarom PS in foodservice een tof bedrijf is

Samen met onze zusterbedrijven gevestigd in de monumentale Maurits-kazerne te Ede, op het World Food Centre. OV-technisch ideaal, want het pand ligt direct naast station Ede-Wageningen. Je maakt deel uit van een klein, gedreven team, waar hard werken, informele werksfeer en gezelligheid prima samengaan.

 • Flexibele werktijden
 • Mix tussen kantoor en thuiswerken
 • Laptop, telefoon
 • marktconform salaris

Kom jij ons helpen elke dag een stapje beter te worden? Solliciteer dan op deze functie!

Stuur je CV en motivatie naar Renate Baanstra, renate@PSinfoodservice.com. Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust per mail of bel Renate op 06 218 97 087.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interessante vacature?

Is dit een interessante vacature voor jou?
Stuur dan jouw CV + motivatiebrief (of andere vorm) naar
Renate Baanstra:
renate@PSinfoodservice.com.

Heb je vragen over deze functie?
Mail Renate of bel naar 06-21897087.

Bedrijfscultuur PS in foodservice

Wij zijn een informeel bedrijf dat regelmatig leuke uitjes onderneemt! Tijdens afgelopen jaar met corona bleven we actief in het vinden van leuke activiteiten.

Naast informeel kenmerkt de bedrijfscultuur zich als open en direct. We werken verder onder de principes van SAMEN (Slim, Aandachtig, Meten, Enthousiast en Nieuwsgierig).
Samen staan we sterk en bereiken we meer!