afnemers PS in foodservice

Stage bij PS in foodservice

Binnen PS in foodservice zijn er vele vakgebieden waarbij wij jouw hulp goed kunnen gebruiken. Als productspecificatiesysteem binnen de foodservice werken wij met name op het gebied van voeding, kwaliteit & kwaliteitsmanagement, customer support, accountmanagement, ICT, (online) marketing & communicatie, bedrijfskunde, multimedia design en commerciële economie.

Hieronder vindt je de vakgebieden waarbij wij  een stagiair(e) zoeken. Staat jouw vakgebied/opleiding hier niet bij? Stuur bij interesse in ons bedrijf een open sollicitatie naar louise@psinfoodservice.com. Wij denken graag met je mee of er toch een geschikte stageopdracht zou kunnen zijn.

Wij zijn momenteel op zoek naar:
Stagiair(e) marketing & sales (meelopstage)
Stagiair(e) kwaliteit (meeloopstage)
Stagiair(e) ICT web development (meeloopstage)

Stagiair(e) Marketing & Sales (afstudeerstage)
Stagiair(e) kwaliteit (afstudeerstage)

Bedrijfscultuur

PS in foodservice kent een fijne, open en informele bedrijfscultuur.
Onze filosofie is dat je SAMEN verder komt! Iedereen draagt op zijn/ haar wijze bij aan de organisatie en doelstellingen. SAMEN omvat onze kernwaarden Slim, Aandacht, Meten, Enthousiast en Nieuwsgierig. Herken je veel van deze eigenschappen bij jezelf? Dan pas je zeker binnen ons bedrijf! Lees ook de over de ervaringen van onze oud-stagiaires op deze pagina. Wil je een beter idee krijgen van wie er zoal bij in PS in foodservice werken? Of meer weten over het bedrijf PS in foodservice? Bekijk dan onze over ons pagina.

 

samen stage pagina

Wat bieden wij?

Een dynamische werkomgeving, een mooie stagevergoeding, een gezellig team en werkplek in de Frisokazerne met verzorgde lunch (momenteel niet ivm corona).

Kom jij ons team versterken?
Mail je CV en motivatie naar: louise@psinfoodservice.com (Louise-Cato Bol).

Stage ervaringen

Julianne Ouweneel

Stagiaire kwaliteit

Ik ben nu een aantal weken begonnen als stagiaire kwaliteit bij PS in foodservice. Ik ga hier meewerken en meehelpen aan verschillende opdrachten. Aan het begin ben je vooral bezig met het meewerken, het begrijpen van het systeem en de manier van doen bij PS. Op de kwaliteitsafdeling ben ik vooral bezig met de producenten. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle data goed in het systeem staat. Daarom zijn we vooral bezig met relatiebeheer, het invullen en bewerken van productspecificaties en het bijhouden van ons CRM. Daarnaast help ik mee aan verschillende kleinere opdrachten daaromheen. Het werk is dus heel divers en dat maakt het ook erg leuk.

Wat ik zo leuk vind aan PS is dat je echt een collega bent en geen stagiair. Dat komt omdat het een erg leuk team is. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en bent ook best vrij in het invullen van je werkzaamheden. Ook voel ik me totaal niet bezwaard om (veel) vragen te stellen en iedereen wil eigenlijk alles wel beantwoorden.

Een aantal eigenschappen die handig zijn om te hebben als kwaliteit stagiair(e) zijn verantwoordelijkheid, zorgvuldigheid, zelfstandigheid en nieuwsgierigheid. Je gaat tijdens je stage ook erg veel leren over deze eigenschappen dus wees niet bang dat je alles al moet kunnen. Verder is het fijn als je duidelijk kunt communiceren met anderen, aangezien je met klanten aan de telefoon zit, of iets via de mail uit moet leggen.

Mocht je nog vragen hebben over mijn stage, stuur me gerust een mailtje of neem contact met me op via LinkedIn.

Thirza Griens

Afstudeerstage rapportages

Als afstudeerstagiaire heb ik een heel eigen project gekregen waar ik voor een half jaar aan ga werken. Ik mag werken aan een opdracht waarbij alle afdelingen binnen PS zijn betrokken en waarbij ik dus met veel verschillende mensen binnen het bedrijf maar ook buiten het bedrijf ga communiceren. Dit is heel erg leuk omdat daarmee het een erg dynamisch project is waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn.

Tijdens een (afstudeer)stage bij PS krijg je veel vrijheid. Men behandelt je als volwaardig medewerker bij PS en je mag veel mee beslissen. Zeker als afstudeerstudent is dit fijn omdat je je hiermee goed kan voorbereiden op het werkveld. Daarnaast is PS in foodservice verbonden met veel leuke partijen binnen de foodbranche waardoor het ook een makkelijke plek is om in contact te komen met andere bedrijven en je netwerk uit te breiden.

Eigen initiatief wordt hier op prijs gesteld. PS is een leuke stageplaats waar veel te doen is, maar dit ligt ook deels in jouw handen. Het is dus belangrijk dat je weet wat je graag wilt doen en dat je dit aangeeft. Op die manier kun je zelf mee beslissen wat je gaat doen. Ook als je ergens tegenaan loopt, is het slim om dit zelf aan te kaarten. Men is altijd bereid je te helpen. Daarnaast is het vooral belangrijk dat je graag meer wilt leren.

Wil je meer weten over mijn ervaring als afstudeerstagiaire bij PS in foodservice? Neem dan gerust even contact met mij op via mail of LinkedIn.

Midas Kors

Stagiair marketing & communicatie

Als stagiair(e) marketing & communicatie bij PS in foodservice word je enorm vrijgelaten. Waar jouw interesses liggen is er mogelijkheid om je hier verder in te ontwikkelen. Zelf ben ik pas een paar weken werkzaam bij PS in foodservice en heb ik al mee mogen werken aan verschillende opdrachten. Denk hierbij aan het schrijven van een nieuwsbrief, content ontwikkelen voor de nieuwsbrief, de website bijhouden en een analyse maken over hoe je een bepaald proces kunt verbeteren. Hoe en wanneer ik deze taken doe vul ik zelf grotendeels in.

Wat ik leuk vind aan PS in foodservice is dat ze je hier niet zien als een stagiair en je minder behandelen, maar dat je als een volwaardig collega wordt behandeld die wel een stagiair is. Hiermee bedoel ik dat je fouten mag maken en kunt aangeven wat je interessant vindt en waar je mee bezig wil gaan tijdens je stage. Je krijgt enorm veel vrijheid wat het dus mogelijk maakt om overal een kijkje te nemen. Ook niet geheel onbelangrijk, ze hebben hele goede koffie!

Wat handig is om als eigenschappen te hebben om hier stage te kunnen lopen is denk ik dat je goed zelfstandig moet kunnen werken. Vooral in deze coronatijd wil het regelmatig voorkomen dat jij of veel van je collega’s thuis werken en je met weinig collega’s op het kantoor zit. Dus ook je stage-coördinator zal niet altijd aanwezig zijn, en als ze dat wel zijn dan zijn ze ook niet op elk moment beschikbaar om je te ondersteunen. Je krijgt wel meer dan genoeg ondersteuning mocht je ergens niet uitkomen. Verder komt enige kennis van digitale marketing en communicatie (programma’s) van pas.

Mocht je meer willen weten hoe het is om hier stage te lopen? Voel je dan niet bezwaard om contact met mij op te nemen via mail of LinkedIn.