Sluit jij ook aan bij een PS workshop?

Elke maand organiseert PS in foodservice verschillende gratis workshops waarin we diverse onderwerpen bespreken. In februari hebben we twee leerzame workshops in samenwerking met onze kennispartners Normec Label & Specifications en Group7 met succes afgerond.

Een dag vol praktische informatie en nieuwe wetgeving
De Data Entry workshop van 11 februari was een leuke, volle dag met een grote groep deelnemers. De dag bestond uit een presentatie van Normec Label & Specifications, over herkomstvermelding en etikettering, gevolgd door een presentatie van onze eigen Annelies over de Data Entry. Na de lunch mochten de kwaliteitsmedewerkers zelf de theorie toepassen en beginnen met producten invoeren. Zo hadden zij de data invoer direct onder de knie.

Quote van deelneemster Helen van Wengen (House of Social Enterprise B.V.):
“Vandaag was House of Social Enterprise B.V. aanwezig bij een workshop georganiseerd door PS in foodservice. Het was een goed georganiseerde, professioneel afgeleverde, informatieve en boeiende dag. Bedankt Annelies, Jasper, het hele team van PS en ook Normec voor de geweldige inzichten. Brilliante dag. Sterk aanbevolen en enorm gewaardeerd.”

Hoe informeer en inspireer ik de Food professional online?
Diezelfde week vond er ook een marketing workshop plaats. De dag startte leerzaam met een Masterclass E-commerce van Group7. “Hoe moet je slim omgaan met online productinformatie?” is één van de vragen waar antwoord op is gegeven, maar ook werden we bijgepraat over de trends in e-commerce. Renske van PS vertelde hoe PS in foodservice gebruikt kan worden als marketing- & salestool.

               Quote van één van de deelnemers:
“PS in foodservice helpt ons om de datakwaliteit te bewaken”

In één van de volgende workshops kan jij onder andere leren over voedings- en gezondheidsclaims: hoe jij claims vóór jouw product kan laten werken. Ben jij geïnteresseerd in een gratis workshop Data Entry of Marketing? Kijk dan in de agenda welke datum jou schikt en meld je aan.

Voor het laatste nieuws bekijk ook de PS bedrijfspagina LinkedIn

Terug naar overzicht

Geplaatst op 18 februari 2020