Huuskes

Samen streven naar een 100% score

 

Hoe PS zorgpartner Huuskes ontzorgt:
“Wij zijn er voor onze klanten, PS voor onze data”

 

Als 98% van je omzet digitaal besteld wordt, streef je naar 100% compleetheid in je artikeldata. Om dat voor elkaar te krijgen, werkt Huuskes al bijna 10 jaar samen met PS in foodservice.

Een samenwerking die de laatste jaren steeds intensiever wordt. Want van de ruim 35.000 artikelen in het assortiment van de totaalpartner voor eten en drinken in de zorg, maakt Huuskes een groot deel van de versartikelen zelf. Via PS voeren ze als producent eigen data in en geven ze als groothandel andere producenten een extra duwtje in de rug voor een compleet overzicht.

Directeur Gerben Hengeveld en assortimentsmanager Petra Kalsbeek delen hun ervaring met PS in foodservice.

 

Rechtstreeks contact met andere producenten

Omdat Huuskes zowel produceert voor en levert aan de zorg en bedrijfscatering heeft ook assortimentsmanager Petra een belangrijke dubbelrol. “Allereerst is het belangrijk dat de data van onze zelfgemaakte versproducten compleet is. Daarnaast hebben wij als leverancier de verantwoordelijkheid om klanten ook de up-to-date informatie van andere producten te tonen. Zo volledig als wij zelf alle data in PS voeren, is helaas niet elke producent.

Soms mist een deel van het assortiment of ontbreken er gegevens op productniveau. Wat er nog aan data nodig is voor een compleet bestelportaal, vind ik gelukkig overzichtelijk terug in mijn persoonlijke digitale omgeving. En het handige is: via dat systeem neem ik rechtstreeks contact op met de producent in kwestie. Zo hoef ik onze inkopers ook niet telkens te vragen of zij onze partners willen benaderen voor kleine verzoeken zoals een goede productafbeelding of aanvullende allergeneninformatie.”

 

Samenwerken met Huuskes is samenwerken met PS

Gerben: “Zodra wij nieuwe producten van andere leveranciers toelaten in assortiment, stellen wij ze direct voor aan PS. ‘Zorg dat je daar je assortiment invoert’, verzoek ik vriendelijk terwijl het eigenlijk een must is wanneer je producten via Huuskes verkoopt. Want dankzij de koppeling tussen PS en ons systeem staat het zowel in onze webshop voor foodprofessionals als de app voor zorgmedewerkers direct goed. Het is nauwkeurig, snel en scheelt ons veel extra werk.”

 

Een veilige omgeving

Het duurde echter wel een aantal jaar voordat Huuskes hun eigen geproduceerde versartikelen ook in PS wilden invoeren. Gerben: “Het is natuurlijk heel handig dat iedereen in het openbare PS FoodBook  gratis productinformatie kan opzoeken, maar dat wilden we voor de producten van Huuskes toch graag anders. Samen met PS zocht ik een passende oplossing. Inmiddels is er een beschermde omgeving waarin we zelf bepalen wie er wel of geen toegang krijgt tot onze artikelen. Perfect geregeld.”

 

In mijn persoonlijke digitale omgeving kan ik rechtstreeks schakelen met producenten”

 

Het perfecte plaatje

“Natuurlijk zouden we in de basis zonder PS kunnen. Maar dat moet je niet willen”, vindt Gerben. “Als we niet met PS zouden werken, zouden we zelf zo’n systeem moeten bouwen en bijhouden. Dat specialisme laat ik liever aan PS over, zodat wij ons kunnen concentreren op een volledig assortiment en alle benodigde informatie en inspiratie voor onze klanten.” Hetzelfde geldt voor Petra. “Ik ben heel blij dat dit gebruiksvriendelijke systeem er is. In MijnPS draai ik eenvoudig rapportages uit waarmee ik per producent of leverancier precies kan zien welke producten er nog missen en of alles compleet is ingevoerd. Samen met PS stimuleer ik hen om ook voor de 100% score te gaan.”

 

Benieuwd welke informatie jij via Mijn PS kunt inzien over je bedrijf, merk(en) en producten? Bekijk de video en ga direct aan de slag. Heb je nog vragen voor ons?

Neem gerust contact op, wij helpen je graag.