Zo kan het ook

Wat kies jij vandaag?

#zokanhetook is een campagne in het leven geroepen door de Green Protein Alliance, een maatschappelijke beweging die de plantaardige eiwittransitie in Nederland wil versnellen.

De campagne #zokanhetook heeft als doel om plantaardige (eet)keuzes top of mind maken bij de Nederlandse consument en gemakkelijk in gebruik. Voor iedereen, voor elk moment van de dag. Deze campagne laat zien dat er voor ieder dierlijk product of recept een plantaardige keuze bestaat. Zo worden plantaardige (eet)keuzes leuk en gemakkelijk, voor iedereen, voor elk moment van de dag!

PS ondersteunt de campagne #zokanhetook met als uitgangspunt het verduurzamen van het voedingspatroon door gebruik van veganistisch en vegetarische producten. In onze centrale database is er actuele productinformatie terug te vinden voor iedereen in de foodserviceketen. Deze informatie is te vinden in ons FoodBook. Hier kunnen afnemers en consumenten producten zoeken met hulp van filters zoals veganistisch en vegetarisch. Producten in het FoodBook die passen bij deze campagne zijn o.a. van Nextfoods: Nature & Moi, SoFine en Botanic Bites.