Veldman Food Safety

Kwaliteitsbeleid en voedselveiligheid bij producenten,horeca,catering en detailhandel

Henny Veldman is eigenaar van Veldman Food Safety. Een zelfstandig kwaliteitsadviseur en auditor met actuele kennis van kwaliteitsbeleid en voedselveiligheid.

Veldman Food Safety doorloopt samen met haar opdrachtgevers de stappen die nodig zijn voor implementatie en onderhoud van certificeringen zoals FSSC22000 en IFS. Zodat de kwaliteit geborgd is, en certificering behaald en behouden worden.

Tevens adviseert en ondersteunt Veldman Food Safety horeca en retail bij de implementatie en het onderhoud van hygiënecodes. Henny Veldman voert inspecties uit en biedt ondernemers begeleiding bij specificatiebeheer. Daarbij maakt ze gebruik van productdata uit PS in foodservice.

Veldman Food Safety & PS in foodservice

Zoek je als ondernemer binnen de horeca, catering of detailhandel up-to-date productinformatie, dan weet Veldman Food Safety waar en hoe deze informatie te vinden is bij PS.
Veldman Food Safety helpt je bij het samenstellen van een eigen Digitale Catalogus. De up-to-date allergenen informatie weet zij te vertalen naar praktische toepassingen voor medewerkers en klanten.

Ervaring met

Afnemers in de vleessector/slagerijen, horeca, catering en vers detailhandel, producenten en groothandels.
Extra kennis van vlees.

Woon & werkgebied

Woonplaats: Holten
Werkgebied: Oost Nederland

Referenties:
FSSC22000, IFS, hygiëne codes