Normec Foodcare

Kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak

Normec Foodcare is ontstaan vanuit een samenwerking tussen toonaangevende laboratoria, expertise- en adviesbureaus, inspectie- en trainingsorganisaties in de foodsector. Alle met tientallen jaren ervaring. Samen vormen ze Normec Foodcare: kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak.

Door bundeling van expertises helpen ze met allerhande vraagstukken en oplossingen op het gebied van procesbeheersing, kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, smaaktesten, QA-automatisering, flexibele inzet van kwaliteitsmanagers en keurmeesters, opleidingen en trainingen, risicomanagement en etiketcontrole. Normec Foodcare heeft aandacht voor kwaliteit en gelooft in actieve samenwerking waarbij de behoefte van klanten centraal staan.

Samenwerking met PS in foodservice

De kwaliteitsmanagers van Normec Foodcare hebben ervaring met PS in foodservice en data-invoer in de PS Data Entry.

Normec Foodcare geeft bovendien met regelmaat een webinar in samenwerking met PS in foodservice, waarin etiketteringswetgeving wordt behandeld. De onderwerpen zijn afgestemd op het thema van de webinar. Bekijk de agenda voor de eerstvolgende webinar met Normec Foodcare.