Ellen Ijspeert

Advies | Support | Interim - bij producenten

Ellen IJspeert is een ervaren allround professional die producenten op praktische wijze ondersteunt, helpt in de uitvoering, aansturing en adviseert. Voor extra capaciteit, als vraagbaak of projectcoördinator op het gebied van kwaliteit en productinformatie (Quality/Business Assurance).

Begeleiding bij en implementatie van kwaliteitssystemen, certificering en auditing.

Ellen & PS

Zoek je als producent ondersteuning bij de invoer van productinformatie in PS, oplossen van validaties, borging van allergenen en certificaten? Ellen heeft ruime ervaring met PS en ondersteunt je hierin en neemt je het werk uit handen.

Ervaring met

Producenten, groothandels, importeurs en detailhandel.
De productgroepen bakkerijproducten, zoetwaren, noten/zoutjes, vis, tapas, vruchtensap, vele producten uit wereldkeukens. Zowel merk- als private label producten.

Woonplaats & werkgebied

Woonplaats: Vianen – Utrecht
Werkgebied: Midden Nederland

Woonplaats & werkgebied

Referentie Tapas Club:

“Ellen is een zeer betrouwbare en professionele kwaliteitsmanager. Door haar ervaring weet ze precies hoe kwaliteitssystemen werken. Ze heeft ons enorm geholpen bij een IFS audit, en weet ook hoe je specificatiesystemen zoals PS in foodservice op de juiste wijze invult. Wij werken nu een stuk professioneler, door haar oplettende en gestructureerde aanpak!“