Bakeplus

Bakery & food solutions

Bij Bakeplus kunnen bakkers, banketbakkers en ijsbereiders al meer dan 75 jaar terecht voor bakkerijgrondstoffen en aanverwante artikelen. Bakeplus heeft twee vestigingen namelijk in Haaften en Venlo.

Bakeplus heeft een breed assortiment aan grondstoffen die ze uit voorraad kunnen leveren uit het magazijn. Bakeplus is een specialist voor ingrediënten op het gebied van noten, zaden, zuidvruchten, fruitconserven, IQF groenten, fruit en kruiden, zuivel, mascarpone, ricotta en natuurlijk alle bakkerij ingrediënten. Daarnaast heeft Bakeplus een zeer brede toegang tot een diversiteit aan leveranciers.

Bakeplus haalt gegevens op via de WebAPI van PS in foodservice en gebruikt de permalink naar de productpagina. Binnen de bestelomgeving wordt de productinhoudelijke en commerciële gegevens en productfoto’s getoond in de eigen look & feel van Bakeplus. Via de PS button is een link naar de volledige productpagina van PS.

Via PS kun je als producent invloed uitoefenen op hoe jij terugkomt op de bestelsite van Bakeplus. Zorg dus dat je productinformatie en packshots er goed bijstaan!