Onze partners

Als PS geloven wij in samenwerken.
Door samen te werken met partners blijft ieder in de kracht van zijn business, maar de samenwerking levert het resultaat van 1+1 = 3. Met onze partners zoeken wij naar gemak, minder handwerk, meer kennis en verbreding van het netwerk voor onze klanten. Wij werken samen met diverse recepturentools, ERP systemen, adviesbureau’s, besteltools, rekentools, app’s en brancheverenigingen. Lees op deze pagina meer over onze partners.
Ook met PS samenwerken? Neem contact met ons op!

Groothandels & bestelplatform

Bijna alle groothandels en bestelsites in Nederland en ook steeds meer in België, zijn aangesloten bij PS. De productinformatie uit PS is een belangrijk onderdeel bij de e-commerce.

Rekentools, Recepturen beheer & Kassa systemen

PS werkt samen met verschillende rekentools en apps speciaal voor horeca, catering, zorg of consumenten. Via deze partners krijgen de gebruikers gemakkelijk toegang tot betrouwbare en actuele productinformatie.

ICT-partners

PS werk samen met externe ICT partners om koppelingen met diverse softwaresystemen mogelijk te maken.

Advies en dienstverlening

kwaliteit

Door middel van samenwerkingen met diverse kwaliteitszorgspecialisten is het mogelijk om  meer kennis en ondersteuning foodserviceketen in te brengen.

Advies en dienstverlening

marketing

Door middel van samenwerkingen met verschillende business, marketing & e-commerce specialisten is het mogelijk om meer kennis en ondersteuning de foodservice keten in te brengen.

ERP & receptuur systemen

Door de koppeling tussen het receptuur of ERP systemen van de producent en de PS database is altijd actuele productinformatie beschikbaar. Zo minimaliseren we het handwerk.

Belangenorganisaties

PS werkt samen met diverse organisaties om transparantie in de keten mogelijk te maken.

Start met het efficiënt invoeren, delen of inzien van (non)food productinformatie

Tijdsbesparend

Gemakkelijk

Betrouwbaar

Actueel