Over ons

Er staat een enthousiast team van relatiebeheerders en voedingskundigen voor je klaar om al jouw vragen over PS te beantwoorden. We helpen je graag om zo efficiënt mogelijk te kunnen borgen, te delen of het ontvangen van de meeste actuele productspecificaties.

Ook voor vragen over IT, marketing, e-commerce, inhoudelijke vragen voor afnemers en e-commerce mogelijkheden voor groothandels zijn wij elke werkdag beschikbaar om jou te helpen via de telefoon, mail of chat.

Borg, deel, gebruik

PS in foodservice is dé centrale plek voor productinformatie. Vele grote én kleine fabrikanten plaatsen hun productinformatie in de database. Afnemers en groothandels gebruiken deze informatie om hun patiënten, gasten en klanten te adviseren en informeren. PS maakt het daarmee mogelijk om productinformatie te borgen, delen en vinden.

Eén centrale plek

PS merkt dat er steeds meer behoefte is aan gecontroleerde productinformatie die centraal te borgen en te vinden is. En wat is dan beter dan productinformatie op één centrale plek beschikbaar te stellen en vanuit die plek iedereen van informatie te voorzien?  Dat doet PS in foodservice.

Een snelle groei

PS in foodservice is in 2010 opgericht. De basis van PS in foodservice vormt een database voor de zorg die in 2010 is overgenomen. Vanuit deze basis is PS in foodservice in korte tijd snel gegroeid. Zowel het bedrijf an sich als de producten in de database.

Working Apart Together in de Frisokazerne

PS in foodservice is samen met haar zusterbedrijven Foodstep Fan FactoryFoodservice Network , Shoot my food/ communicationsFood InspirationSkudio en Sjift gevestigd in de Frisokazerne te Ede. Hier werken we samen volgens de WAT-filosofie. WAT staat voor Working Apart Together. Iedere organisatie binnen het pand werkt vanuit haar eigen filosofie, maar door met elkaar te delen kunnen we vermenigvuldigen.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Kijk dan eens bij onze diensten. Als je vragen hebt over o.a. allergenen of wetgeving, kijk dan eens in onze kennisbank . Vragen kun je ook direct aan ons stellen, neem daarvoor contact met ons op.

Ons team

Renate Baanstra

Manager Operations en IT

renate@PSinfoodservice.com +31 (0)6 21 89 70 87

Renske van der Meeren

Business development manager marketing & e-commerce

renske@PSinfoodservice.com +31 (0)6 29 09 17 75

Berlinda de Beer

Senior customer success manager producenten

berlinda@PSinfoodservice.com +31 (0)85 044 18 96

Annelies van Steenbergen

Customer succes manager producenten

annelies@PSinfoodservice.com +31 (0)85 044 18 96

Silvia Berends

Relatiebeheerder producenten & non-food

silvia@PSinfoodservice.com +31 (0)6 13 09 97 03

Sonja Vissers

Customer success manager België

sonja@PSinfoodservice.com +31 (0)85 044 18 96

Guido Postma

Customer Success manager

Guido@PSinfoodservice.com +31 (0)85 044 18 96

Carlijn de Bruijn

Business development manager afnemers

carlijn@PSinfoodservice.com +31 (0)610571948

Alain Ketelslegers

Business Development Manager BeLux

Alain@PSinfoodservice.com +32 (0) 498 58 64 71

Myke Vermeulen

Stagiaire marketing

myke@PSinfoodservice.com +31 (0)85 044 18 96

Theun Arbeider

Applicatieontwikkelaar

theun@PSinfoodservice.com +31 (0)85 044 18 96

Al meer dan 3000 merken gingen je voor!

The Juicy Group

PS in foodservice kwam als een redding toen wij voor een klant met verschillende filialen elk product dat zij afnamen volledig dienden te specificeren in hun eigen database. Deze klant had het gebruiksgemak van PS al ontdekt, zo konden wij in 1 mailtje hen de link bezorgen. Dit bespaart uren werk en is daarnaast ook attractieve voorstelling van onze producten met packshots en sfeerfoto’s.

Barbara Minoodt, Internal Sales