Vacature .NET developer / C# met front-end affiniteit

Heb jij enkele jaren werkervaring opgedaan als C# en .NET developer? En houd jij ervan om aan onze invoerapplicatie, webApi of portal te werken, door samen met collega’s de beste oplossing te kiezen en vervolgens te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Affiniteit met food en de foodservice is een pré.

Wat ga je doen in deze C# developer functie?

Als onderdeel van een klein, betrokken ICT-team houd je je als C# developer bezig met het meedenken en ontwikkelen van PS in foodservice. Jij bent verantwoordelijk voor het mee bedenken en vertalen van de ideeën naar technische en duurzame oplossingen. Jij bent verantwoordelijk voor het bouwen en vormgeven van de back end. Ook help je deels mee ontwikkelingen in de front end. Een proactieve houding is essentieel.

Over PS in foodservice

De database waar alle productinformatie wordt geborgd, is dé backbone van ons bedrijf. De productinformatie wordt handmatig via de Data Entry of via onze API koppeling met ERP systemen van producenten aangeleverd. Via het PS FoodBook, tools, API koppelingen wordt de informatie beschikbaar gemaakt voor groothandels en professionele ondernemers die met PS in foodservice werken. PS volgt actief de ontwikkelingen in de markt en speelt hierop in door continu nieuwe toepassingen, tools, analyses en rapportages te bedenken. Spreekt dit je aan? Laat dan snel iets van je horen.

Wat verwachten we van je:

  • Minimaal een HBO-opleiding
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de ICT
  • Ruime ervaring met C# development (Razor, .NET, SQL, MVC)
  • Kennis van HTML, CSS/ Bootstrap, Javascript
  • Vue en React zijn een pré
  • Creatieve en secure werker
  • In staat zelfstandig projecten te draaien
  • Enthousiast, ondernemend en meedenkend met collega’s
  • Ervaring met systeembeheer is een pré

Wat bieden wij:

Een interessante functie, met veel ruimte voor zelfstandigheid en creativiteit. In overleg bieden we je een contract van 32-40 per week. Wij hebben een gezellig team van 12 betrokken collega’s uit Nederland en België, in een dynamische werkomgeving met een informele sfeer. We hebben flexibele werktijden, de mogelijkheid om thuis te werken en een marktconform salaris. We hebben een gezonde werkomgeving. Ons kantoor vind je in de Friso Kazerne op het World Food Centre te Ede, samen met onze zusterbedrijven. Ons kantoor ligt direct naast het station Ede-Wageningen.

Wij ontvangen je CV en motivatiebrief graag zo spoedig mogelijk.
Stuur je sollicitatie naar Renate Baanstra,  zie onderstaand e-mailadres.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Renate 06-21897087 / Renate@PSinfoodservice.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interessante vacature?

Is dit een interessante vacature voor jou?
Stuur dan jouw CV + motivatiebrief naar
Renate Baanstra:
renate@PSinfoodservice.com.
Liefst zo spoedig mogelijk, uiterlijk 31 augustus 2021.

Heb je vragen over deze functie?
Neem contact op met Renate via bovenstaand e-mailadres of bel naar 0621897087.

Bedrijfscultuur PS in foodservice

Wij zijn een informeel bedrijf dat regelmatig leuke uitjes onderneemt! Tijdens afgelopen jaar met corona bleven we actief in het vinden van leuke activiteiten. Zo hebben we vele online pubquizen gehouden en online spellen zoals codemasters gespeeld.

Naast informeel kenmerkt de bedrijfscultuur zich als open en direct. We werken verder onder de principes van SAMEN (Slim, Aandachtig, Meten, Enthousiast en Nieuwsgierig). Samen staan we sterk en bereiken we meer!