Vacature stagiair(e) marketing & sales (meeloopstage)

PS: dit doen wij

Bij PS in foodservice beheren en verspreiden we productinformatie in, onze naam zegt het al, de foodservicebranche. Dat doen we best aardig, want met ruim 300.000 producten hebben wij de grootste databank met productinformatie in de dynamische wereld van foodservice in Nederland en België. Die informatie is afkomstig van ruim 1.000 producenten en bereikt via ons de groothandels (food en non-food) en afnemers (horeca, catering en ziekenhuizen). Wie gerichte informatie zoekt over producten – van inspiratie, packshots, recepten en allergenen tot voedingswaarde, keurmerken en herkomst – kan bij ons terecht. En iedereen in de branche heeft tenminste van ons gehoord: alle food groothandels in Nederland en steeds meer in België kloppen bij ons aan.

PS: ga jij het doen?

Als stagiaire Marketing en Sales ben je onderdeel van het commerciële team van PS in foodservice. Je krijgt je eigen standaard taken als het begeleiden van webinars/workshops, onderhoud van CRM, website en emails. Je bent een volwaardig medewerker dus neem je deel aan vergaderingen en vragen we jou om je frisse blik met ons te delen.

Er zijn natuurlijk verschillende uitingen van markering en communicatie die worden ingezet om in contact te komen met de doelgroepen van PS in foodservice. Je zal ondersteuning bieden aan de marketeers om deze uitingen tot stand te brengen.

Heb je interesse in Sales, dan kijken we samen met je hoe we hier invulling aan kunnen geven. En begeleiden we je in het houden van gesprekken en versturen van mails.

Daarnaast kijken we per periode welke projecten er opgepakt kunnen worden.

Een passende stageplek voor jou?

Elke dag is anders, je vult je dag met je eigen taken maar ook projecten waarvoor je verantwoordelijk bent. We verwachten van je dat je op eigen initiatief nieuwe projecten oppakt.  Plannen is dus ook iets wat je goed kan leren of als je er al een ster in bent nog beter in kan worden.

Jij in een notendop:

  • Je hebt lef en durft initiatief te nemen
  • Je durft de waarom vraag te stellen waardoor je je team scherp houdt
  • Je laat je creativiteit zien in de projecten die je oppakt en de marketing uitingen die je neerzet
  • Jij bent positief en energiek waardoor je past in een gezellig team
  • Je wilt leren over business to business marketing

Je stage in een notendop:

De stage is een fulltime stage van 40 uur, je schoolwerk en terugkom dagen zijn onderdeel van je stage. Een mooie stagevergoeding. Samen met onze zusterbedrijven zijn we gevestigd in het gaafste pand van Ede: de Friso-kazerne van het World Food Centre. OV-technisch ideaal, want direct naast station Ede-Wageningen. Ook maak je deel uit van een klein, gedreven team, waar hard werken (slim werken mag ook) en gezelligheid prima samengaan, met dagelijks een compleet verzorgde gezonde lunch, we werken tenslotte in de foodservice. Flexibele werktijden en thuiswerken.

Klikt goed? Stuur dan je sollicitatie bestaande uit je CV en (korte) motivatiebrief naar Louise Bol,  zie onderstaand e-mailadres.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Louise 06-13782098/ Louise@PSinfoodservice.com

PS. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interessante vacature?

Is dit een interessante vacature voor jou?
Stuur dan jouw CV + motivatiebrief naar
Louise Bol:
louise@PSinfoodservice.com.

Heb je vragen over deze functie?
Neem contact op met Louise via bovenstaand e-mailadres of bel naar 06-13782098.

Bedrijfscultuur PS in foodservice

Wij zijn een informeel bedrijf dat regelmatig leuke uitjes onderneemt! Tijdens afgelopen jaar met corona bleven we actief in het vinden van leuke activiteiten. Zo hebben we vele online pubquizen gehouden en online spellen zoals codemasters gespeeld.

Naast informeel kenmerkt de bedrijfscultuur zich als open en direct. We werken verder onder de principes van SAMEN (Slim, Aandachtig, Meten, Enthousiast en Nieuwsgierig). Samen staan we sterk en bereiken we meer!