Vacature stagiair kwaliteit (meeloopstage)

Wil je samenwerken met meer dan 3100 FMCG merken zoals Unilever, FrieslandCampina en Heinz?  Wil je hen advies geven en ondersteunen bij het samenstellen van de juiste productinformatie?

PS in foodservice is dé centrale plek waar fabrikanten hun productinformatie borgen en delen met al hun afnemers. Dat betekent dat je dagelijks kwaliteitsmedewerkers spreekt van kleine en grote voedingsmerken.

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage leer je heel veel over de verschillende groothandels, fabrikanten en afnemers! Alsmede de specificatietools waar wij mee werken om onze klanten van dienst mee te zijn.

Productinformatie wordt ingevoerd door fabrikanten en afgenomen door groothandels, zorginstellingen, horeca en andere geïnteresseerden. Jij bent de contactpersoon van deze doelgroepen en geeft advies en ondersteunt hen bij de invoer. Dit kan zowel per mail of telefonisch contact. Daarnaast worden er Webinars gegeven om nieuwe klanten te informeren over de data invoer.

Een passende stageplek voor jou?

Wij zoeken een stagiair die het leuk vindt om per mail en telefoon, advies te geven aan fabrikanten en afnemers. Daarnaast werk je veel met productinformatie: zo voer je productinformatie in en controleer je productspecificaties (kwaliteitszorg). Indien je het leuk vindt, leren we je ook graag meer over marketing, communicatie en sales. De opleiding maakt voor ons niet zoveel uit, als je maar enthousiast bent! Dus ook als voedingskundige ben je meer dan welkom.

Kortom, een veelzijdige en leerzame stageperiode! Lees hier meer over de ervaringen van oud-stagiairs.

Specifieke vaardigheden:

Alhoewel we werken met bedrijven in de foodservicemarkt, is onze dienstverlening het beheren en verspreiden van productinformatie. Je hoeft zelf niet technisch te zijn, maar enige affiniteit met data en techniek is nodig om andere mensen ook enthousiast te maken!

We zoeken een student die:

  • Precies is
  • Snel nieuwe dingen oppakt
  • Kansen ziet
  • Het leuk vindt om advies te geven
  • Sociaal is
  • Positief en energiek is

Wat bieden wij:

Een dynamische werkomgeving, een mooie stagevergoeding, werken in het WAT-pand met vele andere foodservicebedrijven én een gezellig team. Onze standplaats is Ede, zeer vlakbij het station. We zoeken een stagiair(e) kwaliteit voor 40 uur per week.

Een leuke stageplek voor jou?
Stuur dan je sollicitatie bestaande uit je CV en (korte) motivatiebrief naar Renske van der Meeren,  zie onderstaand e-mailadres.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Renske 06-29091775 / Renske@PSinfoodservice.com

PS. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interessante vacature?

Is dit een interessante vacature voor jou?
Stuur dan jouw CV + motivatiebrief naar
Renske van der Meeren:
renske@PSinfoodservice.com.

Heb je vragen over deze functie?
Neem contact op met Renske via bovenstaand e-mailadres of bel naar 0629091775.

Bedrijfscultuur PS in foodservice

Wij zijn een informeel bedrijf dat regelmatig leuke uitjes onderneemt! Tijdens afgelopen jaar met corona bleven we actief in het vinden van leuke activiteiten. Zo hebben we vele online pubquizen gehouden en online spellen zoals codemasters gespeeld.

Naast informeel kenmerkt de bedrijfscultuur zich als open en direct. We werken verder onder de principes van SAMEN (Slim, Aandachtig, Meten, Enthousiast en Nieuwsgierig). Samen staan we sterk en bereiken we meer!