ICT web developement (meeloopstage)

Wil jij, binnen een servicegericht bedrijf (gezellig team van 12 personen) in de food, direct impact hebben op de applicaties van ons bedrijf?

PS in foodservice is dé centrale plek waar fabrikanten hun productinformatie borgen en delen met al hun afnemers. Ons ICT-team (3 personen) houdt zich bezig met de backbone van het bedrijf, een grote database met daarin ruim 250.000 producten van 1000 fabrikanten, en de 6+ (web)applicaties voor data in en data uit.

Wat ga je doen?

Je zal onderdeel zijn van het bestaande ICT-team en meewerken aan de verbeteringen en innovaties van de verschillende applicaties. Je wordt onderdeel van onze werkzaamheden waarbij je voornamelijk aan de back end (C# / SQL) werken, maar ook front end (HTML, CSS, Javascript/JQuery). Bijvoorbeeld helpen met het updaten van onze software en meehelpen met het verbeteren van onze UI.

Daarnaast zijn er ook kleine systeembeheer opdrachten als laptops installeren en collega’s te helpen met ICT-gerelateerde vragen.

Een passende stageplek voor jou?

Wij zoeken een stagiair die creatief programmeert, het leuk vindt om over probleemstukken na te denken en ze op te lossen. Ook kan je complexe vraagstukken omzetten naar generieke methodes en deze toepassen in onze applicaties.

Wat verwachten we van je:

  • Zelfstandig te werk gaan
  • Slim programmeren (object georiënteerd)
  • Samenwerken met je ICT-team
  • Durft je mening te uiten
  • Durft om hulp te vragen

Wij werken o.a. met Kendo, Bootstrap, JQuery. Kennis van deze producten is prettig, maar niet noodzakelijk.

Wat bieden wij:

Een mooie kans om werkervaring op te doen, een stem binnen het ICT-team, de mogelijkheid een impact te maken, een dynamische werkomgeving, een mooie stagevergoeding, werken in het WAT-pand met vele andere foodservicebedrijven én een gezellig team. Onze standplaats is Ede, zeer vlak bij het station. We zoeken een stagiair(e) ICT voor 40 uur per week.

Heb je vragen? Ben je geïnteresseerd?
Neem contact op met Renate Baanstra (Manager Operations en IT)
Mobiel: 06-218 97 087 Mail: renate@PSinfoodservice.com

Interessante vacature?

Is dit een interessante vacature voor jou?
Stuur dan jouw CV + motivatiebrief naar
Renate Baanstra:
renate@PSinfoodservice.com.

Heb je vragen over deze functie?
Mail Renate of bel 0621897087.

Bedrijfscultuur PS in foodservice

Wij zijn een informeel bedrijf dat regelmatig leuke uitjes onderneemt! Tijdens afgelopen jaar met corona bleven we actief in het vinden van leuke activiteiten. Zo hebben we vele online pubquizen gehouden en online spellen zoals codemasters gespeeld.

Naast informeel kenmerkt de bedrijfscultuur zich als open en direct. We werken verder onder de principes van SAMEN (Slim, Aandachtig, Meten, Enthousiast en Nieuwsgierig). Samen staan we sterk en bereiken we meer!