Vacature ICT Software Engineer

Houd jij ervan om processen en applicaties te verbeteren, zoals een Webapi, portal en een invoer applicatie? Vind jij het leuk om een project van begin tot eind uit te voeren? Vind je het leuk om het beste uit je collega’s te halen? Ja, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij PS in foodservice hebben we per direct plek voor een:

 

Software engineer

(32-40 uur)

 

Wat ga je doen?

Als onderdeel van een klein, betrokken ICT team ben je continu bezig met het ontwikkelen en onderhouden van PS in foodservice. Je vertaalt ideeën naar technische en duurzame oplossingen. Dit doe je voor al onze producten zoals o.a. de webapi, het Foodbook, de portal en de invoerapplicatie.

Wat verwachten we van jou als persoon?

Je bent een vernieuwer. Je werkt gestructureerd, meedenkend, flexibel en zelfstandig. Je bent in staat een project op te zetten en dit met je andere ICT collega’s goed af te ronden. Je vindt het leuk om je ICT collega’s te stimuleren zich te ontwikkelen. Je werkt graag in een klein team, met een breed takenpakket.

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Je bent in staat grote projecten op te zetten en tot goed eind te brengen
  • Ruime ervaring met ASP.NET MVC (C# & Razor), CSS/Bootstrap, Javascript, Jquery (kennis van Kendo is een pré)
  • Ruime ervaring met gebruik, opbouw en onderhoud van een webapi
  • Je houdt overzicht en kan prioriteiten stellen

Wie zijn wij?

PS in foodservice is een grote database, waar productinformatie wordt beheerd en verspreid in de foodservicebranche. Met ruim 300.000 producten, afkomstig van ruim 1.000 producenten, bereikt onze data de groothandels en afnemers (horeca, catering en ziekenhuizen), apps en tools. Onze database is gekoppeld aan andere databases en software, waardoor veel klanten middels de webapi data kunnen insturen of ophalen. In de portal krijgen onze klanten inzichten in compleetheid en datakwaliteit.
Wij zijn constant bezig met innoveren van onze producten. En proberen we onze data makkelijk beschikbaar te maken voor de klanten van onze klanten.

Waarom werken bij PS in foodservice

Je maakt deel uit van een klein, gedreven team, waar hard werken, informele werksfeer en gezelligheid prima samengaan. Samen met onze zusterbedrijven gevestigd in de monumentale Maurits-kazerne te Ede, op het World Food Centre. Uitstekend te bereiken met het OV, want we zitten naast station Ede-Wageningen.  De werktijden zijn flexibel, je hebt de mogelijkheid om thuis of op het kantoor te werken en je krijgt een werklaptop en telefoon. We hanteren een marktconform salaris.

Kom jij ons helpen elke dag een stapje beter te worden? Solliciteer dan op deze functie!

Stuur je CV en motivatie naar Renate Baanstra, renate@PSinfoodservice.com. Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust per mail of bel Renate op 06 218 97 087.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interessante vacature?

Is dit een interessante vacature voor jou?
Stuur dan jouw CV + motivatiebrief (of andere vorm) naar
Renate Baanstra:
Renate@PSinfoodservice.com.

Heb je vragen over deze functie?
Mail Renate of bel naar 06 21 89 70 87.

Bedrijfscultuur PS in foodservice

Wij zijn een informeel bedrijf dat regelmatig leuke uitjes onderneemt! Tijdens afgelopen jaar met corona bleven we actief in het vinden van leuke activiteiten.

Naast informeel kenmerkt de bedrijfscultuur zich als open en direct. We werken verder onder de principes van SAMEN (Slim, Aandachtig, Meten, Enthousiast en Nieuwsgierig).
Samen staan we sterk en bereiken we meer!