Vacature Front-End Software Developer

Is jouw passie je creativiteit los te laten op een userinterface? En die helemaal opnieuw op te zetten en self-explaining te maken? Ja, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij PS in foodservice hebben we per direct plek voor een:

 

Front-End Software Developer

(32-40 uur)

 

Wat ga je doen?

Als frontend developer weet jij precies hoe jij je klanten elke keer weer kunt verrassen met indrukwekkend gebruiksgemak. Onze producten zijn toe aan een nieuw jasje. Je gaat aan de slag met o.a. de portal, het Foodbook en de invoerapplicatie. Je gaat deze applicaties gebruikersvriendelijk maken en je helpt mee met de aansluiting naar de backend.

Wat verwachten we van jou als persoon?

Jij snapt hoe je iets gebruikersvriendelijk maakt. Je werkt gestructureerd, meedenkend, flexibel en zelfstandig. Je bent in staat een project op te zetten en dit met je andere ICT collega’s goed af te ronden. Je werkt graag in een klein team, met een breed takenpakket.

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau
  • HBO werk- en denkniveau
  • kennis van UI en UX
  • ruime ervaring met frontend frameworks
  • ruime ervaring met .NET CORE/MVC (C# & Razor), CSS/Bootstrap, Javascript, Jquery

Wie zijn wij?

PS in foodservice is een grote database, waar productinformatie wordt beheerd en verspreid in de foodservicebranche. Met ruim 300.000 producten, afkomstig van ruim 1.000 producenten, bereikt onze data de groothandels en afnemers (horeca, catering en ziekenhuizen), apps en tools. Onze database is gekoppeld aan andere databases en software, waardoor veel klanten middels de webapi data kunnen insturen of ophalen. In de portal krijgen onze klanten inzichten in compleetheid en datakwaliteit.
Wij zijn constant bezig met innoveren van onze producten. En proberen we onze data makkelijk beschikbaar te maken voor de klanten van onze klanten.

Waarom werken bij PS in foodservice

We koesteren dat wij met ongeveer 15 collega’s een klein bedrijf zijn, met korte lijnen, zonder overbodige regels en hiërarchie maar vol van lol en gezelligheid.  Daarbij kun je de volgende punten ook verwachten.

  • Werken wanneer jij wil en waar jij wil (thuis of op kantoor)
  • Laptop en telefoon
  • Salaris € 3.000 – € 4.500 bruto per maand op basis van fulltime en ervaring
  • Leuke extraatjes als, 4 x per jaar Nuttig niksen (dat leggen we je graag uit), zelf gebakken taarten met verjaardagen en flexibiliteit met vakantiedagen
  • Gelegen naast station Ede-Wageningen

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar Renate Baanstra, renate@PSinfoodservice.com. Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust per mail of bel Renate op 06 218 97 087.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interessante vacature?

Is dit een interessante vacature voor jou?
Stuur dan jouw CV + motivatiebrief (of andere vorm) naar
Renate Baanstra:
Renate@PSinfoodservice.com.

Heb je vragen over deze functie?
Mail Renate of bel naar 06 21 89 70 87.

Bedrijfscultuur PS in foodservice

Wij zijn een informeel bedrijf dat regelmatig leuke uitjes onderneemt! Tijdens afgelopen jaar met corona bleven we actief in het vinden van leuke activiteiten.

Naast informeel kenmerkt de bedrijfscultuur zich als open en direct. We werken verder onder de principes van SAMEN (Slim, Aandachtig, Meten, Enthousiast en Nieuwsgierig).
Samen staan we sterk en bereiken we meer!