Service

Helpdesk
Onze relatiebeheerders ondersteunen je telefonisch en digitaal bij de invoer van productinformatie. Daarnaast geven zij advies en ondersteuning en hebben door jarenlange ervaring veel kennis over productinformatie (en wetgeving).

Validatierapporten
De database kan diverse validatierapporten genereren waarmee jouw informatie gemeten kan worden aan de wensen van je afnemers, zodat je er zeker van bent de juiste gegevens ingevoerd te hebben.

Workshops
Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom organiseren we voor al onze bestaande én nieuwe relaties diverse workshops & cursussen.

Marketingworkshop
Via PS in foodservice kun je al je productinformatie op één centrale plek borgen en delen, maar wist je dat je PS in foodservice ook kunt inzetten als marketingtool? Leer meer hierover tijdens onze marketingworkshop; maak van je productinformatie een marketingtool. In een halve dag leer je hoe je de voordelen van PS optimaliseert voor jezelf en voor je relaties.

Data Entry workshop
Nieuwe producenten krijgen een introductiecursus. Tijdens deze introductiecursus ben je in één dagdeel helemaal op de hoogte van hoe jij PS in foodservice optimaal kunt inzetten. Ook krijg je direct uitleg over het invoeren van productinformatie in de Data Entry.

Producenten- en groothandelbijeenkomst
Deze bijeenkomst is speciaal voor nieuwe producenten. Er wordt verteld over PS in foodservice, wat de voordelen zijn om data digitaal te borgen én wat er gebeurt met jouw productinformatie.

Meer informatie of aanmelden voor één van de workshops? Klik hier voor de agenda. Als je niet in de gelegenheid bent een cursus of workshop bij te wonen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Producent is zelf verantwoordelijk
Uiteindelijk ben jij als producent zelf verantwoordelijk voor de ingevoerde productspecificaties en het up-to-date houden van de gegevens. Wij willen je daar graag bij ondersteunen!