Deel jouw productinformatie

Met PS in foodservice kan je op verschillende manieren jouw productinformatie te delen.
Via je eigen Digitale Catalogus, via een volledige productsheet (de permalink) of volledig in eigen stijl via de Webapi.  Lees verder voor meer informatie over het delen van jouw productinformatie; altijd en overal up-to-date.

Digitale Catalogus
Met de Digitale Catalogus heb je je eigen assortiment in één overzicht, inclusief alle filteropties zoals bij het PS FoodBook. De Digitale Catalogus geef je je eigen huisstijl. Je krijgt standaard een Digitale Catalogus binnen je abonnement.

De Digitale Catalogus is een unieke link die je eenvoudig kan delen via je website, je mobiel en e-mail handtekening. Daarmee is het een ideale salestool voor klanten, prospects en collega’s om je assortiment te laten zien. Met je eigen Digitale Catalogus heb je de productinformatie van jouw assortiment altijd, overal en up-to-date beschikbaar!

In je catalogus vind je per product ook een productsheet met daarin al jouw productinformatie. Deze productsheet is ook eenvoudig te delen met je klanten en prospects. Bekijk hier een voorbeeld van zo’n productsheet.

Benieuwd naar hoe de Digitale Catalogus eruit ziet? Bekijk hier de voorbeelden.

WebApi en permalink
Gebruik een WebApi en permalink voor het tonen van de productinformatie per product.

Via een permalink – een unieke webpagina – voeg je op je website gemakkelijk bij elk product de volledige productspecificatie toe. De getoonde productspecificatie is downloadbaar en printbaar. Zo kan je je klanten een up-to-date technische fiche garanderen. Het toevoegen van een permalink is snel en gemakkelijk te realiseren. Daarnaast voldoe je met een permalink altijd aan de wetgeving, die voorschrijft dat je productinformatie beschikbaar moet hebben voordat de digitale aankoop plaatsvindt.

Via de PS Webapi krijg je toegang tot alle velden in de database. Je bepaalt zelf welke informatie je ophaalt en waar je welke informatie terug laat komen. Logistieke informatie voor je interne systeem en om bronbestanden te vervangen. E-commerce informatie voor op je website of bestelsite.

De meeste klanten kiezen voor een combinatie van de permalink (alle productinfo) en de Webapi (packshot, perfect name en omschrijving).

Vragen of brainstormen over welke oplossing het beste bij jou past? Neemt contact op met Renske (Nederlandse producenten). Voor België, Luxemburg, Frankrijk is Philip het eerste aanspreekpunt.