Deel jouw productinformatie

Met PS in foodservice kan je op verschillende manieren jouw productinformatie te delen.

Je kan de productinformatie per product weergeven in jouw eigen stijl, door middel van een WebApi. Of je voegt een permalink toe aan jouw website naar de productinformatie van het product of naar het gehele assortiment, met  je Digitale Catalogus. Lees verder voor meer informatie over het delen van jouw productinformatie.

Digitale Catalogus
Met de Digitale Catalogus heb je je eigen assortiment in één overzicht. De Digitale Catalogus wordt speciaal voor jou gemaakt in jouw eigen huisstijl. Je krijgt de Digitale Catalogus gratis binnen je abonnement.

De Digitale Catalogus is een unieke link die je eenvoudig kan laten zien en delen via bijvoorbeeld je website, je mobiel en e-mail handtekening, met een permalink. Daarmee is het een ideale salestool voor klanten en prospects en kan het voor je interne communicatie gebruikt worden. Met je eigen Digitale Catalogus heb je de productinformatie van jouw assortiment altijd, overal en actueel beschikbaar!

In je catalogus vind je per product ook een productsheet met daarin al jouw ingevoerde productinformatie. Deze productsheet is ook eenvoudig te delen met je klanten en prospects. Bekijk hier een voorbeeld van zo’n productsheet.

Benieuwd naar hoe de Digitale Catalogus eruit ziet? Bekijk hier de voorbeelden.

WebApi en permalink
Gebruik een WebApi en permalink voor het tonen van jouw productinformatie.

Via een permalink – een unieke webpagina – voeg je op je website gemakkelijk bij elk product de volledige productspecificatie toe. De getoonde productspecificatie is downloadbaar en printbaar. Zo kan je je klanten een up-to-date technische fiche garanderen. Het toevoegen van een permalink is snel en gemakkelijk te realiseren. Daarnaast voldoe je met een permalink altijd aan de wetgeving, die voorschrijft dat je productinformatie beschikbaar moet hebben voordat de digitale aankoop plaatsvindt.

Via de PS Webapi krijg je toegang tot alle velden in de database. Je bepaalt zelf welke informatie je ophaalt en waar je welke informatie terug laat komen. Logistieke informatie voor je interne systeem en om bronbestanden te vervangen. E-commerce informatie voor op je website of bestelsite.

De meeste klanten kiezen voor een combinatie van de permalink (alle productinfo) en de Webapi (packshot, perfect name en omschrijving).

Onze Manager Masterdata en relatiebeheerder Marketing & E-commerce staan klaar om je in dit proces te begeleiden.