Onze diensten voor producenten

Via PS in foodservice kun je alle informatie van jouw producten op één centrale, digitale plek borgen en beschikbaar stellen aan al je groothandels, afnemers in de horeca, zorg, catering en detailhandel en consumenten.

Eén plek voor alle informatie

Jouw productinformatie moet de markt in. Zowel voor de wetgeving, maar ook omdat jij een verhaal te vertellen hebt. De noodzaak naar transparantie wordt steeds groter en afnemers en consumenten vragen naar productinformatie.
Het handmatig beschikbaar stellen van deze informatie kost veel tijd en is niet efficiënt. Daarom is het logisch om te kiezen voor één centraal en digitaal platform om informatie beschikbaar te stellen. Dat kan met PS in foodservice.

Tijd, energie en geld besparen!

Doordat PS optimaal gebruik maakt van de technische mogelijkheden wordt het handwerk zowel aan producentzijde als aan afnemerszijde geminimaliseerd. Zodra de informatie goed is ingevoerd, wordt het automatisch doorgegeven aan alle foodservice-kanalen. Dit scheelt een hoop tijd, geld en energie!

Geef je product een gezicht

Niet alleen kun je via PS de wettelijke verplichte specificaties (ingrediënten, allergenen en voedingswaarden) en logistiek vastleggen, maar ook commerciële informatie zoals het verhaal achter een product, de keurmerken, logo’s, productfoto’s, certificaten, recepten en filmpjes van bereiding- en/of presentatiewijzen. Op deze manier krijgen je producten een gezicht, ook op de bestelsite van groothandels.

PS helpt bij je e-commerce

Meer dan 99% van alle groothandels in Nederland haalt productinformatie op bij PS. En ook steeds meer groothandels in België. Deze informatie tonen zij binnen hun bestelomgeving. Daarom geeft werken met PS je meer controle over hoe jouw producten getoond worden. En heeft dus ook invloed op de verkoop van je producten!

Productinformatie als sales- én marketingtool

Vanuit de PS database kan je productinformatie automatisch worden getoond op je eigen website. Zo kan de afnemer alle actuele informatie altijd makkelijk vinden. Ook ontvang je een Digitale Catalogus waarin je eigen assortiment overzichtelijk wordt weergegeven, ideaal voor je sales!
Ook toont PS in het FoodBook waar het product ‘verkrijgbaar’ is. Eventueel kun je hier ook je eigen webshop of van retail/detailhandel toevoegen.

Starten met PS in foodservice

Overweeg je te gaan starten met PS in foodservice? Lees hier meer over onze startwijze, abonnementsvormen en alle voordelen om van PS in foodservice gebruik te gaan maken!

Service

PS ondersteunt jou als producent op diverse manieren om productinformatie op de beste manier te borgen. Denk hierbij aan een helpdesk, rapporten en workshops.

Aanleveren productinformatie

Het aanleveren van productinformatie kan via verschillende manieren. Denk hierbij aan onze eigen Data Entry, een importsjabloon en koppelingen met verschillende systemen.

Deel jouw productinformatie

Er zijn een aantal diensten ontwikkeld waarmee je eenvoudig jouw productinformatie kan delen op je website of  bestelomgeving.
Ontdek welke opties er zijn en welke hiervan je wil toepassen binnen jouw organisatie.

Mijn PS

Mijn PS is de plek waar je in één oogopslag alle informatie kunt vinden die je nodig hebt om met PS te werken. Zo kan je direct zien of je productinformatie nog actueel is, of je packshots hebt toegevoegd en wat de status is van je producten.

Schakel in de keten

De informatie die wordt geborgd bij PS wordt gedeeld met verschillende partijen in de foodservice keten.

FoodBook

Het FoodBook is een gratis online overzicht van alle publieke producten in de database van PS in foodservice. Het FoodBook toont van producten de foto’s, filmpjes, allergenen, voedingswaarden, keurmerken, het verhaal en nog veel meer.

Al meer dan 3000 merken gingen je voor!

Dr. Oetker

Door het gebruik van PS in foodservice hebben wij ervoor gezorgd dat klanten op onze website direct toegang hebben tot de meest recente productspecificaties. Een must-have voor iedere professionele organisatie.

Wim Pulskens, Commercieel Manager

The Juicy Group

PS in foodservice kwam als een redding toen wij voor een klant met verschillende filialen elk product dat zij afnamen volledig dienden te specificeren in hun eigen database. Deze klant had het gebruiksgemak van PS al ontdekt, zo konden wij in 1 mailtje hen de link bezorgen. Dit bespaart uren werk en is daarnaast ook attractieve voorstelling van onze producten met packshots en sfeerfoto’s.

Barbara Minoodt, Internal Sales