Werkwijze

Starten
Wil je starten met PS in foodservice? Dat kan! Zo ontzorg je je eigen organisatie. De productinformatie van jouw assortiment is digitaal en actueel 24/7 beschikbaar. Direct onderhouden door de producent zelf.
Veel groothandels en bestelplatforms gingen je al voor.

Het starten met PS begint met het afsluiten van een overeenkomst en het aanleveren van een goede assortimentslijst.
Starten of nog vragen? Neem contact op met Louise!

Wat krijg je als je samenwerkt met PS in foodservice?
De samenwerking levert jezelf en je klanten vele voordelen op, zoals:

  • Eenvoudig en snel toegang tot productinformatie van je producenten
  • Alle actuele productinformatie gemakkelijk op te halen voor je website, bestelsite of e-commerce platform via een permalink en/of Webapi.
  • Een eigen Digitale Catalogus. Een overzicht van je totale assortiment, met de actuele productinformatie, foto’s, en vele filteropties.
  • Via Mijn PS inzicht in mutaties, validaties, duurzaamheidsanalyse en toegang tot een digitaal rapport met productinhoudelijke informatie (allergenen, ingrediënten en keurmerken) en rapport met logistieke informatie.
  • Toegang tot een uitgebreide database voor het borgen en valideren van je private label producten. De producent voert alle productinformatie in, jij controleert en presenteert! Zo blijf jij merkeigenaar. Informatie is ook te gebruiken voor het opmaken van je etiket/artwork.
  • Naast productinhoudelijke informatie (ingrediënten, allergenen en voedingswaarden) ook toegang tot commerciële informatie, logistieke informatie, packshots en nog veel meer. Zo haal je alle informatie die jij nodig hebt op via één bron!
  • Ook logistieke informatie is via PS beschikbaar. Het laten invullen van bronbestanden niet meer nodig. Dit scheelt heel veel tijd en zorgt voor betrouwbare en actuele informatie!
  • In het FoodBook bij ‘verkrijgbaar bij’ inzichtelijk welke producten je verkoopt, met doorlink naar je bestelsite.
  • En…PS helpt om jouw hele assortiment geborgd te krijgen. Gezamenlijk schrijven we producenten aan en PS neemt ontbrekende producenten mee vanuit de collectieve vraag!

Het abonnement
Met iedereen die digitaal productinformatie ophaalt maken we een overeenkomst op, met een bijbehorend abonnement. Voor een groothandel hebben we een Premium of een Premium Plus abonnement. Je kan al starten vanaf € 560,=/jaar. Voor meer informatie neem contact op met Louise, om samen te kijken naar je wensen en de mogelijkheden.

 

 

Start vandaag nog met het efficiënt invoeren, delen of inzien van (non)food productinformatie

Tijdsbesparend

Gemakkelijk

Betrouwbaar

Actueel