Permalink en WebAPI

PS bundelt alle informatie van een product voor je in een overzichtelijke productspecificatie. Alle productinformatie wordt overzichtelijk weergegeven op één webpagina, inclusief linkjes naar documenten, recepten en filmpjes.

Via een permalink – een unieke webpagina – voeg je op je website of bestelsite gemakkelijk bij elk product de volledige productspecificatie toe. De getoonde productspecificatie is downloadbaar en printbaar. Zo kan je je klanten een up-to-date technische fiche garanderen. Het toevoegen van een permalink is snel en gemakkelijk te realiseren. Daarnaast voldoe je met een permalink altijd aan de wetgeving (Europese Verordening 1169/2011), die voorschrijft dat je productinformatie beschikbaar moet hebben voordat de digitale aankoop plaatsvindt.

Via de PS Webapi krijg je toegang tot alle velden in de database. Je bepaalt zelf welke informatie je ophaalt en waar je welke informatie terug laat komen. Logistieke informatie voor je interne systeem en om bronbestanden te vervangen. E-commerce informatie voor op je website of bestelsite.

De meeste webshops kiezen voor een combinatie van de permalink (alle productinfo) en de Webapi (packshot, perfect name en omschrijving).

Onze Manager Masterdata en relatiebeheerder Marketing & E-commerce staan klaar om je in dit proces te begeleiden.

Start met het efficiënt invoeren, delen of inzien van (non)food productinformatie

Tijdsbesparend

Gemakkelijk

Betrouwbaar

Actueel