Mijn PS

Mijn PS is de plek waar je in één oogopslag alle informatie vindt over je totale assortiment en je eigen private label producten.

PS is ideaal voor het borgen van je private label producten. De producent zorgt voor de invoer van de productinformatie onder jouw PL-merk. Als groothandel zie jij binnen Mijn PS de status van je gehele private label assortiment en alle bijbehorende rapporten.

Binnen Mijn PS beheer je ook alle informatie over je bedrijf, je eigen private label merk(en) en je eigen Digitale Catalogus. In Mijn PS kan je elke maand je assortimentslijst inlezen. Zo wordt in het FoodBook bij ‘Verkrijgbaar bij’ inzichtelijk gemaakt dat het product bij jou te bestellen is. Daarnaast wordt de assortimentslijst gebruikt om producenten te benaderen om hun producten toe te voegen, voor een 100% assortimentsmatch met PS. Ook wordt op basis van de assortimentslijst je eigen digitale catalogus gemaakt. Lees er hier meer over.

In Mijn PS kun je ook de rapporten benaderen die je inzicht geven in de kwaliteit van de productinformatie van jouw assortiment. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Duurzaamheidsanalyse van je assortiment
  • Overzicht productinformatie van je assortiment
  • Validatie rapport over je private label artikelen
  • Mutatie rapport over je private label artikelen