Werkwijze

Wat krijg ik als ik werk met PS in foodservice?

Het grote voordeel van ons systeem: altijd toegang tot actuele productinformatie, rechtstreeks vanuit de bron!

Een opsomming:

  • Eenvoudig en snel toegang tot productinformatie van je leveranciers.
  • Een eigen Digitale Catalogus. Een overzicht van al je artikelen, met de actuele productinformatie, foto’s, en productverhaal.
  • Via Mijn PS inzicht in mutaties, validaties, duurzaamheidsanalyses en toegang tot een digitaal rapport met productinhoudelijke informatie als allergenen, ingrediënten en keurmerken.
  • Je krijgt toegang tot een uitgebreide applicatie (de Data Entry) voor het borgen van je company only-artikelen (private label): de producent voert in, jij controleert en presenteert! Zo blijf jij merkeigenaar.
  • Naast productinhoudelijke informatie (ingrediënten, allergenen en voedingswaarden) kun je ook commerciële informatie, logistieke informatie, foto’s en packshots ophalen. Zo haal je alle informatie die jij nodig hebt via één bron!
  • Naast verplichte etiketgegevens zijn ook éxtra gegevens beschikbaar: bijvoorbeeld vezels, dierlijk- en plantaardig eiwit of kenmerken zoals halal of vegan.
  • Mogelijkheid om productinformatie te laten terug komen in je rekentool of eigen systeem.
  • En…PS helpt om jouw hele assortiment geborgd te krijgen in PS in foodservice. Bijvoorbeeld met voorbeeldbrieven voor het aanschrijven van je leveranciers, maar ook de vraag vanuit het collectief!

Starten
Wil je starten met PS in foodservice? Dat kan! Dit betekent dat je je organisatie ontzorgt: de productinformatie van jouw assortiment is digitaal en actueel 24/7 beschikbaar. Direct onderhouden door de producent zelf.

Het starten met ophalen van informatie bij PS, begint met het afsluiten van een overeenkomst en het aanleveren van een goede assortimentslijst.

Heb je hier vragen over? Neem contact op met Miranda!

De kosten
Iedereen die productinformatie in ons systeem zet sluit een abonnement af. Voor de kosten, klik hier!

Neem vooral contact met ons op, dan kijken we samen naar jouw mogelijkheden en kosten wanneer je gaat starten.

Start vandaag nog met het efficiënt invoeren, delen of inzien van (non)food productinformatie

Tijdsbesparend

Gemakkelijk

Betrouwbaar

Actueel