Starten met PS in foodservice

Je start met het ophalen van productinformatie bij PS in foodservice door een  overeenkomst af te sluiten en een goede assortimentslijst aan te leveren.

Bij het opstellen van de overeenkomst wordt een abonnement afgesloten. Deze is gebaseerd op het pakket aan diensten dat je afneemt. Bekijk dit document voor een goede indicatie van de vergoeding en  mogelijkheden per type abonnement. Je start al met PS in foodservice vanaf €280 per jaar. Wil je graag direct starten? Neem contact op met Carlijn!

Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan om inzichtelijk te krijgen welke diensten aansluiten bij jouw wensen.

Waarom aansluiten bij PS in foodservice?

Door te starten met PS in foodservice zorg je ervoor dat je jouw organisatie ontzorgt: de productinformatie van jouw assortiment is actueel en 24/7 beschikbaar. Direct onderhouden door de producenten zelf. Dat bespaart je een hoop tijd, geld en energie.

Dit krijg je allemaal door aan te sluiten bij PS in foodservice:

  • Inzichten in jouw assortiment met betrekking tot ingrediënten, allergenen, voedingswaarden en keurmerken
  • Met behulp van onze rapportages kan het assortiment worden gemonitord op gezondheid en duurzaamheid.
  • Naast verplichte etiketgegevens zijn ook éxtra gegevens beschikbaar: bijvoorbeeld vezels, dierlijk- en plantaardig eiwit of kenmerken zoals halal of vegan.
  • Eenvoudig en snel toegang tot actuele productinformatie van je leveranciers. Met alle informatie in dezelfde database.
  • Een Digitale Catalogus. Dit is een overzicht van al je artikelen, met de actuele productinformatie, foto’s, en productverhaal. Een handige tool om productinformatie te communiceren richting collega’s  & externe relaties. Binnen de digitale catalogus vindt je met behulp van de fijne filteropties altijd de producten terug die voldoen aan de geselecteerde criteria.
  • Mogelijkheid om de productinformatie te koppelen aan je interne ICT systeem of rekentool.
  • Goede service bij vragen en/of onduidelijkheden. Via mail en telefoon wordt je door een nieuwsgierige, enthousiaste medewerker geholpen.

Referenties

VersAlert

Sinds we onze webshop online hebben werken wij intensief samen met PS in foodservice. Samen hebben we hard gewerkt om bijna 3/4 van ons assortiment inzichtelijk te krijgen. Door een directe koppeling met ons ERP systeem halen we de productinformatie en bijbehorende productafbeeldingen op uit de database. Zo hebben wij altijd actuele informatie beschikbaar, zowel online als offline.

Yaël Ram, E-commerce Manager versAlert

Holland Food Service

Wij hebben een automatische koppeling met PS in foodservice en onze bestelsite. Dit scheelt ons veel werk en tijd en hebben altijd actuele productfoto’s en productspecificaties. Ons volledige assortiment beschikbaar binnen PS. Waardoor het mogelijk is om een duurzaamheidsrapport, op basis van keurmerken, te genereren.

Bram van Boekel - Holland Food Service - Tactisch inkoper

Asia Express food

Onze Horeca partners zijn aangesloten op de PS databank, dus voor ons een must om aangesloten te zijn voor het delen van onze data.
PS gaat verder dan alleen het delen van data. Het is ook commercieel te gebruiken middels gepersonaliseerde Foodbook.
Onze productinformatie is in 4 talen te bekijken en op te halen door afnemers. PS betekent voor ons kosten- en tijdbesparend data delen en beheren.

Erik van Beest, Senior Accountmanager Foodservice

Sodexo

Wij vragen onze leveranciers informatie van een aantal aanvullende voedingswaarden aan te leveren. Zo willen we bijv. weten hoeveel voedingsvezel en toegevoegde suiker producten bevatten. Doordat leveranciers deze gegevens in PS borgen, kunnen wij berekenen hoeveel voedingsvezel en toegevoegde suiker er in onze gerechten zit en elke dag gezondere gerechten aanbieden!

Wieke van de Pol, diëtist QHSE

Dr. Oetker

Door het gebruik van PS in foodservice hebben wij ervoor gezorgd dat klanten op onze website direct toegang hebben tot de meest recente productspecificaties. Een must-have voor iedere professionele organisatie.

Wim Pulskens, Commercieel Manager

The Juicy Group

PS in foodservice kwam als een redding toen wij voor een klant met verschillende filialen elk product dat zij afnamen volledig dienden te specificeren in hun eigen database. Deze klant had het gebruiksgemak van PS al ontdekt, zo konden wij in 1 mailtje hen de link bezorgen. Dit bespaart uren werk en is daarnaast ook attractieve voorstelling van onze producten met packshots en sfeerfoto’s.

Barbara Minoodt, Internal Sales

Start met het efficiënt invoeren, delen of inzien van (non)food productinformatie

Tijdsbesparend

Gemakkelijk

Betrouwbaar

Actueel