Starten met PS in foodservice

Je start met PS in foodservice door een abonnement af te sluiten en een assortimentslijst aan te leveren.

Bekijk dit document voor de mogelijkheden en services per soort abonnement. Je kan al starten met een gratis basis abonnement. Wil je graag direct starten? Vul de excel, geef je abonnement aan en stuur deze naar administratie@PSinfoodservice.com.

Wil je meer weten? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan om inzicht te krijgen in welke diensten aansluiten bij jouw wensen.

Waarom PS in foodservice?

Je wilt je interne organisatie ontzorgen, toegang tot up-to-date productinformatie van jouw assortiment, in een handig overzicht en 24/7 digitaal beschikbaar. Productinformatie die direct wordt onderhouden door de producenten zelf. Een oplossing die je een hoop tijd, geld en energie bespaart.

Dit krijg je bij een abonnement met PS:

  • Inzichten in jouw assortiment met betrekking tot ingrediënten, allergenen, voedingswaarden en keurmerken
  • Per product inzicht in de allergenen en de eventuele wijzigingen.
  • Rapportages die inzicht geven in hoe gezond en duurzaam je assortiment is.
  • Naast verplichte etiketgegevens zijn ook éxtra gegevens beschikbaar, zoals vezels, dierlijk- en plantaardig eiwit of kenmerken zoals halal of vegan.
  • Eenvoudig en snel toegang tot up-to-date productinformatie van al je leveranciers. Met alle informatie in eenzelfde digitale omgeving.
  • Elke collega of afdeling krijgt met een eigen inlog, toegang tot dezelfde informatie.
  • Je eigen Digitale Catalogus. Een overzicht van al je assortiment, met de actuele productinformatie, foto’s, en productverhaal. Een handige tool om productinformatie te communiceren richting collega’s  & externe (keurings)instanties. Binnen de digitale catalogus vindt je met behulp van de  filteropties altijd de producten terug die voldoen aan de geselecteerde criteria.
  • Mogelijkheid om de productinformatie te koppelen aan je interne ICT systeem of rekentool.
  • Goede service bij vragen . Via mail en telefoon wordt je door een enthousiaste medewerker geholpen.

Referenties

VersAlert

Sinds we onze webshop online hebben werken wij intensief samen met PS in foodservice. Samen hebben we hard gewerkt om bijna 3/4 van ons assortiment inzichtelijk te krijgen. Door een directe koppeling met ons ERP systeem halen we de productinformatie en bijbehorende productafbeeldingen op uit de database. Zo hebben wij altijd actuele informatie beschikbaar, zowel online als offline.

Yaël Ram, E-commerce Manager versAlert

Holland Food Service

Wij hebben een automatische koppeling met PS in foodservice en onze bestelsite. Dit scheelt ons veel werk en tijd en hebben altijd actuele productfoto’s en productspecificaties. Ons volledige assortiment beschikbaar binnen PS. Waardoor het mogelijk is om een duurzaamheidsrapport, op basis van keurmerken, te genereren.

Bram van Boekel - Holland Food Service - Tactisch inkoper

Asia Express food

Onze Horeca partners zijn aangesloten op de PS databank, dus voor ons een must om aangesloten te zijn voor het delen van onze data.
PS gaat verder dan alleen het delen van data. Het is ook commercieel te gebruiken middels gepersonaliseerde Foodbook.
Onze productinformatie is in 4 talen te bekijken en op te halen door afnemers. PS betekent voor ons kosten- en tijdbesparend data delen en beheren.

Erik van Beest, Senior Accountmanager Foodservice

Sodexo

Wij vragen onze leveranciers informatie van een aantal aanvullende voedingswaarden aan te leveren. Zo willen we bijv. weten hoeveel voedingsvezel en toegevoegde suiker producten bevatten. Doordat leveranciers deze gegevens in PS borgen, kunnen wij berekenen hoeveel voedingsvezel en toegevoegde suiker er in onze gerechten zit en elke dag gezondere gerechten aanbieden!

Wieke van de Pol, diëtist QHSE

Dr. Oetker

Door het gebruik van PS in foodservice hebben wij ervoor gezorgd dat klanten op onze website direct toegang hebben tot de meest recente productspecificaties. Een must-have voor iedere professionele organisatie.

Wim Pulskens, Commercieel Manager

The Juicy Group

PS in foodservice kwam als een redding toen wij voor een klant met verschillende filialen elk product dat zij afnamen volledig dienden te specificeren in hun eigen database. Deze klant had het gebruiksgemak van PS al ontdekt, zo konden wij in 1 mailtje hen de link bezorgen. Dit bespaart uren werk en is daarnaast ook attractieve voorstelling van onze producten met packshots en sfeerfoto’s.

Barbara Minoodt, Internal Sales

Start met het efficiënt invoeren, delen of inzien van (non)food productinformatie

Tijdsbesparend

Gemakkelijk

Betrouwbaar

Actueel