Onze diensten voor afnemers

Wil jij je assortiment inzichtelijk hebben?
Via PS heb je actuele productinformatie en digitaal inzicht in jouw assortiment.

Eén plek voor alle informatie

Voor jou als afnemer is het belangrijk dat je actuele productinformatie aan je gasten kan verstrekken. Het handmatig beschikbaar stellen van deze informatie kost veel tijd en is niet efficiënt. Daarnaast is er steeds meer vraag naar gezonde en duurzame voeding, door middel van data kun je gemakkelijk zien welke stappen je kan zetten. Daarom is het logisch om te kiezen voor één centraal en digitaal platform om informatie op te halen. Dat kan met PS in foodservice.

Tijd, energie en geld besparen!

Handmatig productinformatie verwerken is verleden tijd. Overtypen zorgt voor een risico op fouten. Doordat PS optimaal gebruik maakt van de technische mogelijkheden wordt het handwerk zowel aan de kant van producent als aan afnemerszijde geminimaliseerd. Wij helpen al meer dan 3000 merken om productinformatie te delen met de gebruikers. Dit scheelt een hoop tijd, geld en energie!

Geef je product een gezicht

Niet alleen kun je via PS de wettelijke verplichte specificaties (ingrediënten, allergenen en voedingswaarden) en logistieke informatie ontvangen, maar ook commerciële informatie zoals het verhaal achter een product, de keurmerken, logo’s, productfoto’s, certificaten, recepten en filmpjes van bereiding- en/of presentatiewijzen. Klik hier voor een voorbeeld van een specificatie. Met de voedingswaarden kun je kijken naar de gezondheid van een product en via keurmerken krijg je inzichten in de duurzaamheid van je assortiment. Zo kun je ook waardevolle inzichten verkrijgen via productinformatie.

PS helpt bij je e-commerce

Meer dan 99% van alle groothandels in Nederland haalt productinformatie op bij PS. En ook steeds meer groothandels in België. Deze informatie tonen zij binnen hun bestelomgeving. Daarom geeft werken met PS je meer controle over hoe jouw producten getoond worden. En heeft dus ook invloed op de verkoop van je producten!

Productinformatie inzichtelijk

Vanuit de PS database kan productinformatie automatisch worden getoond in je eigen digitale catalogus, in verschillende rekentools of in je eigen systeem. Zo heb jij altijd toegang tot actuele productinformatie.

Kijk bij werkwijze naar de mogelijkheden om productinformatie op te halen.

FoodBook

Het FoodBook is een gratis online overzicht van alle publieke producten in de database van PS in foodservice. Het FoodBook toont van producten de foto’s, filmpjes, allergenen, voedingswaarden, keurmerken, het verhaal, etc.

Digitale Catalogus

Met de Digitale Catalogus heb je je eigen assortiment in één overzicht. De Digitale Catalogus wordt speciaal voor jou gemaakt in jouw eigen huisstijl.

Mijn PS

Mijn PS is de plek waar je in één oogopslag alle informatie kunt vinden die je nodig hebt om met PS te werken.

Schakel in de keten

De informatie die wordt geborgd bij PS wordt gedeeld met verschillende partijen in de foodservice keten. PS werkt actief samen met software- en rekentools.

Duurzaamheidsanalyse

Binnen je abonnement bij PS krijg je onder andere een duurzaamheidsrapport over jouw assortiment. Snel zien hoe duurzaam jouw assortiment is.

Service

PS ondersteunt jou als afnemer op diverse manieren om productinformatie op de beste manier te borgen. Denk hierbij aan een helpdesk en rapporten.

Werkwijze

Wil je gaan starten met PS? Dan is het goed om te weten hoe onze werkwijze is en wat de mogelijkheden zijn.

Al meer dan 3000 merken gingen je voor!

Sodexo

Wij vragen onze leveranciers informatie van een aantal aanvullende voedingswaarden aan te leveren. Zo willen we bijv. weten hoeveel voedingsvezel en toegevoegde suiker producten bevatten. Doordat leveranciers deze gegevens in PS borgen, kunnen wij berekenen hoeveel voedingsvezel en toegevoegde suiker er in onze gerechten zit en elke dag gezondere gerechten aanbieden!

Wieke van de Pol, diëtist QHSE

The Juicy Group

PS in foodservice kwam als een redding toen wij voor een klant met verschillende filialen elk product dat zij afnamen volledig dienden te specificeren in hun eigen database. Deze klant had het gebruiksgemak van PS al ontdekt, zo konden wij in 1 mailtje hen de link bezorgen. Dit bespaart uren werk en is daarnaast ook attractieve voorstelling van onze producten met packshots en sfeerfoto’s.

Barbara Minoodt, Internal Sales