Milieuthermometer criteria meten

Door Intrakoop, Foodstep en Milieuplatform Zorgsector

Wil je 2022 ook beginnen met meer inzicht in de duurzaamheid en gezondheid van jouw eet- en drinkassortiment? Of zijn jullie daar al even mee bezig, en wil je graag meer inzicht in handige tools? Dan is dit webinar iets voor jou!

Intrakoop organiseert samen met Judith de Bree van Milieu Platform Zorg op 23 januari een webinar. Tijdens dit webinar wordt ingezoomd op het thema Catering & Voeding van de Milieuthermometer en laten zij jou zien hoe de duurzaamheidscriteria worden gemeten in de Zorgmonitor. Met inzichten van de huidige status in de zorg, het aanwijzen van het laaghangend fruit en praktische tips helpen wij jou (verder) op weg.

Voor wie?

Iedereen die te maken heeft met eten & drinken in zorginstellingen zoals sales, inkopers, facilitair managers, voedingsadministratie, diëtetiek, assortiment managers, voedingsassistentes etc.

Programma

Tijdens dit webinar ontvang je praktische tips over:

  • Wat is de Milieuthermometer – specifiek op het thema Catering & Voeding
  • Wat is de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond
  • Hoe kan je de duurzaamheidsdoelen van de Milieuthermometer met behulp van de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond meten
  • Tips over laaghangend fruit en praktische informatie

Terug naar de agenda
25 jan

Van:

25 januari 2022 10:00 uur

Tot:

25 januari 2022 11:00 uur

Waar:

Online, als webinar.

Aanmelden: