Duurzame vis en visproducten met Good Fish Foundation

Voor wie?

Visproducenten en iedereen die graag duurzame vis inkoopt.

Het belang van duurzame vis

Voor cateraars, zorginstanties, horecazaken en de visdetailhandel speelt de duurzaamheid van producten een steeds grotere rol binnen het inkoopbeleid. Deze bedrijven willen graag weten hoe duurzaam de verse vis en visproducten zijn. De VISwijzer van de Good Fish Foundation is een handig instrument waarmee je deze inzichten kan verkrijgen.

In samenwerking met de Good Fish Foundation, heeft PS in foodservice het algoritme van de VISwijzer toegevoegd. Hiermee wordt elk visproduct tegen de gestelde criteria getoetst. En krijgt deze een kleur mee (groen, geel, of rood). Door deze samenwerking kan jij eenvoudig en snel inzien hoe duurzaam jouw assortiment is! Ben je nieuwsgierig geraakt hoe duurzaam jouw assortiment is? Of geïnteresseerd hoe je deze informatie (zowel intern als extern) kan inzetten? Sluit je dan aan bij deze webinar.

Programma:

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen tijdens deze webinar:

  • Het belang van de duurzame vis en visproducten – voor jezelf en je klanten
  • De wijze waarop de vis(producten) worden beoordeeld
  • Hoe je via Mijn PS inzicht kan krijgen in de beoordeling van jouw visproducten
  • Hoe je deze inzichten intern kan gebruiken. En richting je groothandels en afnemers

Na de webinar heb je een persoonlijke online meeting met je relatiebeheerder.

Terug naar de agenda
13 apr

Van:

13 april 2021 9:30 uur

Tot:

13 april 2021 11:00 uur

Waar:

Online als webinar

Aanmelden: