Webinar e-commerce voor groothandels – 17 mei

Voor wie?

GROOTHANDELS OPGELET!
Online bestellingen zijn een belangrijk onderdeel van jouw omzet, maar hoe up-to-date is jouw bestelsite eigenlijk?

PS in foodservice geeft samen met GROUP7 een Webinar speciaal voor groothandels. Renske en Martin praten jullie bij over digitalisering en innovaties in de markt.

100% relevante product data
Uitgebreide product content op product niveau en up-to-date product specificaties zijn hierin zeker belangrijke elementen!
Relevante product data breng jij, samen met jouw leveranciers, bijeen op het platform van PS in foodservice. Met de handige nieuwe tool “Mijn leveranciers” van PS in foodservice, geef je door middel van een automatische mail bij je leverancier aan welke producten er nog missen. Deze mail stel je als groothandel 1 keer op, zodat je vervolgens volledig geautomatiseerd jouw leveranciers kan informeren om deze missende producten toe te voegen. Met als positief gevolg dat je meer productinformatie geautomatiseerd kan ophalen voor jouw bestelsite. Alles up-to-date en geen handwerk meer!

Een Perfect Store voor je groothandel
Hoe maak je de ervaring van klanten tijdens het bestellen bij een groothandel zo optimaal mogelijk? Zowel voor klanten die snel een order willen plaatsen, als voor klanten die opzoek zijn naar een bijzonder product.
Martin van GROUP7 heeft al heel wat van deze trajecten doorlopen. Eerst bij Bidfood als directeur e-commerce en later ook als adviseur bij vele andere bedrijven in foodservice.
We geven je praktische tips om van je bestelsite een ‘Perfect Store’ te maken, zodat je klanten graag en steeds meer online bij je kopen!

Programma

  • Welke productinformatie is belangrijk op jouw bestelsite?
  • Hoe kan ik volledig geautomatiseerd productinformatie ophalen?
  • Hoe zorg ik 100% productdata op mij bestelsite
  • Hoe maak ik het bestellen op mijn bestelsite een optimale ervaring voor mijn klanten?
  • Hoe ziet een Perfect Store online eruit?
  • Voldoende ruimte om vragen te stellen!

Meld je snel aan! vol = vol!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Terug naar de agenda
17 mei

Van:

17 mei 2022 9:30 uur

Tot:

17 mei 2022 10:30 uur

Waar:

Online, als webinar.

Aanmelden: