Vragenuur Visvelden – invoer in Data Entry

Om inzicht te krijgen in de duurzaamheid van je vis & visproducten is het essentieel om de 4 visvelden in PS te vullen. Wij helpen je op weg tijdens dit vragenuur!

Voor wie?

Elke producent die vis aanbiedt en verhandeld. Maar ook degene die vis verwerkt in zijn producten, zoals tonijnsalade.

Belangrijk is nu om de essentiële productinformatie van vis/visproducten in PS beschikbaar te maken. Daarvoor is dit vragenuurtje. Sluit gerust met een collega aan.

Programma:

Het zal beginnen met een korte uitleg van 15 minuten door PS in foodservice waarin de volgende punten worden behandeld:

  • Waarom is het belangrijk om de visvelden te vullen?
  • Hoe gaat PS de informatie voor de producent zelf inzichtelijk maken?
  • Waar in de Data Entry staan de visvelden?

De overige tijd is voor vragen en ga je zelf aan de slag om de benodigde velden te vullen.
Vanuit PS is direct ondersteuning beschikbaar. Een medewerker van GFF is stand-by voor specifieke inhoudelijke vragen.

Zorg dat je van je visproducten de volgende informatie beschikbaar hebt:

  • Latijnse naam vis
  • Vangstmethode
  • Vangsttype (vangst op zee/op binnenwateren
  • Visvangstgebied

In het najaar is een webinar over de ontwikkelingen rondom ‘goede vis’ en hoe afnemers, viswinkels en groothandels de productinformatie gaan ontvangen en gebruiken. Aanmelden kan al. Dan ontvang je t.z.t. de uitnodiging. De exacte datum van deze webinar verschijnt snel in de agenda.

Na aanmelden ontvang je de uitnodiging van de webinar via de mail.

Terug naar de agenda
18 sep

Van:

18 september 2020 13:00 uur

Tot:

18 september 2020 14:00 uur

Waar:

Online als webinar

Aanmelden:

aanmelden@PSinfoodservice.com