Vacature stagiair(e) kwaliteit (afstudeerstage)

PS: dit doen wij

Bij PS in foodservice beheren en verspreiden we productinformatie in, onze naam zegt het al, de foodservicebranche. Dat doen we best aardig, want met ruim 300.000 producten hebben wij de grootste databank met productinformatie in de dynamische wereld van foodservice in Nederland en België. Die informatie is afkomstig van ruim 1.000 producenten en bereikt via ons de groothandels (food en non-food) en afnemers (horeca, catering en ziekenhuizen). Wie gerichte informatie zoekt over producten – van inspiratie, packshots, recepten en allergenen tot voedingswaarde, keurmerken en herkomst – kan bij ons terecht. En iedereen in de branche heeft tenminste van ons gehoord: alle food groothandels in Nederland en steeds meer in België kloppen bij ons aan.

PS: ga jij het doen?

Als stagiaire Kwaliteit ben je onderdeel van het operationele/kwaliteit team van PS in foodservice. Samen met jou kijken we naar een passend project. We hebben verschillende lopende projecten en nog te starten projecten staan. Je wordt dan eigenaar van zo’n project en dient het van begin tot het eind te begeleiden.

Wil jij als volwaardig medewerker producenten begeleiden bij het invoeren van artikelen in de data base en wil jij samen met het operationele team er voor zorgen dat alle data in de database er voor 100% bijstaat zodat de klant er het meeste aan heeft? Dan sluit er zeker een project bij jou aan!

Omdat PS in foodservice actief is in de volledige foodservice markt heb je contact met zowel producenten, groothandels en eindklanten. Hierdoor krijg je een goed beeld van de gehele foodservice markt. We houden ons uiteraard bezig met de wettelijke etikettering en alle andere aanvullende product informatie dus leer ook alles over gebruik van productinformatie.

Een passende stageplek voor jou?

In het project bij jezelf verantwoordelijk voor je planning. Je sluit collega’s aan indien nodig dus je bent zelf verantwoordelijk voor je dag dagelijkse werkzaamheden. Houd er rekening mee dat je naast je project ook advies zal geven aan fabrikanten en afnemers door te antwoorden op telefoontjes en mailtjes. Plannen is dus ook iets wat je goed kan leren of als je er al een ster in bent nog beter in kan worden.

Jij in een notendop

Alhoewel we werken met bedrijven in de foodservicemarkt, is onze dienstverlening het beheren en verspreiden van productinformatie. Je hoeft zelf niet technisch te zijn, maar enige affiniteit met data en techniek is nodig om andere mensen ook enthousiast te maken!

  • Jij bent precies, soms zelfs een beetje perfectionistisch
  • Je bent alert, je denkt en schakelt snel
  • Je bent niet bang om vragen te stellen en daarmee kansen te creëren
  • Je vind het leuk om advies te geven
  • Je bent gemakkelijk in de omgang en past je sociale vaardigheden toe in ons gezellig team

Je stage in een notendop

De stage is een fulltime stage van 40 uur, je schoolwerk en terugkom dagen zijn onderdeel van je stage. Een mooie stagevergoeding. Samen met onze zusterbedrijven zijn we gevestigd in het gaafste pand van Ede: de Friso-kazerne van het World Food Centre. OV-technisch ideaal, want direct naast station Ede-Wageningen. Ook maak je deel uit van een klein, gedreven team, waar hard werken (slim werken mag ook) en gezelligheid prima samengaan, met dagelijks een compleet verzorgde gezonde lunch, we werken tenslotte in de foodservice. Flexibele werktijden en thuiswerken.

Klikt goed? Stuur dan je sollicitatie bestaande uit je CV en (korte) motivatiebrief naar Berlinda de Beer,  zie onderstaand e-mailadres.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Berlinda 06-82099136 / Berlinda@PSinfoodservice.com

PS. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interessante vacature?

Is dit een interessante vacature voor jou?
Stuur dan jouw CV + motivatiebrief naar
Berlinda de Beer:
Berlinda@PSinfoodservice.com.

Heb je vragen over deze functie?
Neem contact op met Berlinda via bovenstaand e-mailadres of bel naar 06-82099136.

Bedrijfscultuur PS in foodservice

Wij zijn een informeel bedrijf dat regelmatig leuke uitjes onderneemt! Tijdens afgelopen jaar met corona bleven we actief in het vinden van leuke activiteiten. Zo hebben we vele online pubquizen gehouden en online spellen zoals codemasters gespeeld.

Naast informeel kenmerkt de bedrijfscultuur zich als open en direct. We werken verder onder de principes van SAMEN (Slim, Aandachtig, Meten, Enthousiast en Nieuwsgierig). Samen staan we sterk en bereiken we meer!