Vacature Accountmanager Sales

De job voor jou?

Stap jij op feestjes met plezier op nieuwe mensen af en vind je het leuk om andere te enthousiasmeren? En wil jij hier ook nog eens je geld mee verdienen in het gezelligste team van Ede midden in het hart van het World Food Center? Dan past deze baan bij jou!

In deze baan bouw jij aan nieuwe relaties met fabrikanten, groothandels en eindgebruikers zodat PS steeds meer klanten aan zich kan binden. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de foodservicemarkt transparanter, gezonder en duurzamer wordt, want dát is onze missie bij PS.

Heb jij het lef een doel te stellen dat wellicht op het eerste gezicht onmogelijk lijkt en verzin jij dan toch die slimme omweg om jouw doel te behalen? Dan ben jij de creatieve accountmanager die ons team compleet kan maken.

Jij in een notendop!

  • Afgeronde commerciële HBO-opleiding of HBO commercieel denkniveau
  • Je houdt van de wereld van eten en drinken
  • Nog geen ervaring? Geen probleem we leren je graag het sales vak! ‘Hire for attitude and train for skills’ is namelijk ons motto.

Wat ga je doen?

Je benadert prospects en maakt ze fan door de toegevoegde waarde van PS te laten zien.

Je luistert goed, hoort waar producenten, groothandels of afnemers mee bezig zijn en je ziet waar PS van waarde is.

Wat doet PS in het kort?

Je kent het wel. Je gaat uit eten en leest op de kaart ‘voor allergenen: vraag onze medewerkers’. Hoe denk je dat een horecaondernemer weet welke allergenen er in de producten zitten die hij gebruikt?

Door PS in Foodservice! Wij verzamelen, controleren, verrijken en verspreiden productinformatie in de foodservicebranch. Dus bedrijven die wil verduurzamen, gezonder assortiment willen aanbieden of zijn webshop commercieel willen inrichten kloppen bij ons aan. Wij bieden een digitale service (database) aan ruim 1000 fabrikanten en haar klanten (b2b) en helpen onze klanten om deze database zo goed mogelijk te gebruiken.

Waarom werken bij PS in foodservice?

We koesteren dat wij met ongeveer 15 collega’s een klein bedrijf zijn, met korte lijnen, zonder overbodige regels en hiërarchie maar vol van lol en gezelligheid. Daarbij kun je de volgende punten ook verwachten.

  • Werken wanneer je wil en waar je wil (thuis of op kantoor)
  • Laptop en telefoon
  • Salaris € 2.200 – € 3.100 bruto per maand op basis van fulltime, afhankelijk van ervaring en achtergrond
  • Leuke extraatjes als, 4 x per jaar nuttig niksen (dat leggen we je graag uit) en zelf gebakken taarten bij verjaardagen.

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar Louise Van Es-Bol, louise@psinfoodservice.com. Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust per mail of bel Louise op 06 13 78 20 98.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interessante vacature?

Is dit een interessante vacature voor jou?
Stuur dan jouw CV + motivatiebrief (of andere vorm) naar
Louise van Es-Bol:
Louise@PSinfoodservice.com.

Heb je vragen over deze functie?
Mail Louise of bel naar 06 1378 2098.

Bedrijfscultuur PS in foodservice

Wij zijn een informeel bedrijf dat regelmatig leuke uitjes onderneemt! Tijdens afgelopen jaar met corona bleven we actief in het vinden van leuke activiteiten.

Naast informeel kenmerkt de bedrijfscultuur zich als open en direct. We werken verder onder de principes van SAMEN (Slim, Aandachtig, Meten, Enthousiast en Nieuwsgierig).
Samen staan we sterk en bereiken we meer!